CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

42a. concentració Hospital de Bellvitge el 18 de gener

Dimarts, 17 gener, 2012

CONCENTRACIÓ DIMECRES 18 DE GENER A LES 13 HORES A L'HOSPITAL DE BELLVITGE.

Serà la 42 concentració que realitzem tallant la Gran Via a l'altura de l'Hospital de Bellvitge. Continuen tancats al voltant de 80 llits Hospitalàries.


El passat 3 d'aquest mes, el Sr Joaquim Casanovas (director gerent de l'ICS) ens informa via email a tots i totes els treballadors de l'entrada en vigor del "Pla d'ordenació de recursos humans de l'Institut Català de la Salut 2012-2015 ", segons el mateix, NEGOCIAT A LA TAULA SECTORIAL amb les organitzacions sindicals amb representació en la mateixa.

Aquest pla toca qüestions com adequació de plantilles i jubilacions forçoses entre d'altres. Ens sorprèn la incoherència mostrada per l'ICS capaç d'establir un Pla de Recursos Humans fins al 2015 quan teòricament, en breu deixarem de ser l'empresa pública fins ara coneguda. Iniciatives com aquesta deixen clara la desorganització i el caos que hi ha ara mateix a la Conselleria de Salut, que a més d'haver tingut des d'un principi d'un pla de Salut futur amb cara i ulls, no té un estudi de l'impacte i conseqüències que les retallades en Sanitat estan tenint en el sistema sanitari Català.

Només un sindicat s'ha molestat a desmentir que aquest Pla hagi estat negociat en la Mesa Sectorial amb els sindicats. La resta de Sindicats, continuen donant la callada per resposta.

Des de la CGT instem a ambdues parts a deixar de riure's de treballadors i treballadores. Amb acord o sense, els sindicats amb representació en la Mesa Sectorial eren coneixedors d'aquest, i han omès aquesta informació a tots / es els / les treballadors / es.

Secció Sindical CGT Bellvitge