CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

46a. concentració a l’Hospital de Bellvitge

Dimarts, 14 febrer, 2012

CONCENTRACIÓ DIMECRES 15 DE FEBRER A LES 13 HORES A L'HOSPITAL DE BELLVITGE.

Serà la 46 concentració que realitzem tallant la Gran Via a l'alçada de l'Hospital de Bellvitge. Continuen tancats al voltant de 80 llits Hospitalaris.


Alerta!. Des d'aquesta Secció Sindical informar la ciutadania de que l'Hospital de Bellvitge no té els recursos necessaris per atendre malalts crítics. La retallada d'un 25% de llits per a malalts crítics està provocant que aquest tipus de pacients vagin a parar a Unitats d'Hospitalització que no reuneixen les condicions per a una atenció òptima dels mateixos, posant així en perill la vida d'aquestes persones.

Aquesta situació es repeteix freqüentment des del passat 9 de novembre quan Direcció de l'Hospital va decidir tancar la unitat de cures intensives UCI 2-2 que comptava amb 12 llits de crítics.

A més aquesta manca de llits de Malalts crítics està provocant la desprogramació d'Intervencions Quirúrgiques atès que els llits que han de rebre els malalts recentment intervinguts quirúrgicament, estan molt sovint ocupades per malalts que haurien d'estar a UCI.

El passat 9 de novembre també es va tancar la una unitat de Cirurgia General Digestiva que comptava amb 20 llits (unitat 5-3), a més del tancament definitiu de 2 Quiròfans de matí i 4 de tarda.

Tot això cal sumar-lo al tancament també definitiu d'una unitat d'Hospitalització de Traumatologia (11-1), una unitat d'Hospitalització de Cirurgia Toràcica, la Unitat de Desintoxicació i 4 llits de malalts crítics MICI.

EXIGIM la reobertura IMMEDIATA DE TOTES LES UNITATS TANCADES, i denunciem que aquesta destrucció de la Sanitat Pública, no respon més que als criteris especuladors dels qui volen enriquir-se amb això.

Aquest dimecres 15 de febrer, també sortirem de nou a les 12h des del CAP de la Marina juntament amb els Usuaris del mateix, per posteriorment a les 13h TALLAR PER 46a. VEGADA la Gran Via amb els/les treballadors/es de l'Hospital de Bellvitge.

Secció Sindical CGT-Bellvitge

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció