CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

4a trobada del sector del transport per carretera i urbà de la FETYC-CGT

Divendres, 22 octubre, 2010

Programa de la 4a Trobada del sector del transport per carretera i urbà de la Federació de Transports i Comunicacions de la CGT, que es farà a Barcelona el dijous 28 d'octubre.

09.00 Inici de la trobada Sala d'actes CGT Via Laietana 18.

09.30 Intervenció dels assistents en el programa de la secció sindical de CGT en TMB-Autobusos RADIO ROSKO

10.45 Presentació de la jornada amb les intervencions de Saturnino Mercader CGT TMB-Autobusos, Ángel González CGT F.L. Barcelona, Ermengol Gassiot CGT Catalunya, Pepe Aranda CGT FETYC, Javier Anadón IA/CUT TUZSA.

11.30 Anàlisi de la vaga del 29 de setembre en el sector i propostes de continuïtat de les mobilitzacions. Reivindicacions del sector.

14.30 Dinar al menjador de CGT.

16.00 Intervenció d'Àlex Tisminetzky, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda i afiliat de CGT, sobre Reforma Laboral i retallades de drets socials i Avenç de la jubilació per treballs penosos.

17.00 Conclusions.

18.00 Finalització de les jornades.

Fins a la data han confirmat la seva assistència les seccions sindicals de CGT a: TUSSAM-Sevilla, Portillo-Marbella, EMT-València, TUVISA-Vitòria, SMAUB-Burgos TRAPSA-Barcelona, Hispano Igualadina-Barcelona, TMB-Barcelona, Mataró Bus-Mataró.

Estan pendents de confirmar: EMT-Màlaga, Alsina-Granada Alsina-Almería, EMT-Palma de Mallorca, Avilabus-Àvila, Salamanca de Transportes-Salamanca.

Han estat convidats a la trobada els companys amb els quals mantenim una especial relació: CUT-Zaragoza, ATTU- Pamplona, CIG-Vigo CS-Madrid, ACTUB-Barcelona, PSA-Barcelona, LAB- Euskalerria CNT-Còrdova.

Qualsevol informació la podeu sol·licitar al company Mercader. 676705062.