CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

5 veïns del barri de Les Corts aniran a judici el 14 de juny per participar a la vaga general del 29M de 2012. A les 10h CONCENTRACIÓ davant la Ciutat de la Justícia

Diumenge, 9 juny, 2013

Cartell 14 juny

El proper 14 de juny hi haurà un nou judici contra vaguistes del 29M de 2012, aquest cop a 5 persones del barri de Les Corts. Detingudes a la Vaga General del 29 de març ara afronten penes que arriben fins al 7 anys de presó. S'ha convocat una concentració de suport i solidaritat a les 10h davant la Ciutat de la Justícia.

Se les acusa de desordres públics, posar en perill la seguretat viària i danys. Traduït en fets, se'ls acusa del tallar els carres de Les Corts (Barcelona) en la marxa que un piquet informatiu feia aquell dia de Vaga General. Pels danys, els imputen haver fet malbé dos contenidors d'escombraries que pocs minuts més tard d'haver estat tombats ja estaven al seu lloc de nou.

Les detencions es van produir després d'una càrrega dels Mossos d'Esquadra que van acabar enxampant aquestes 5 persones com podrien haver enxampat 5 altres.

La sorpresa del cas però ens la donà la fiscalia, i darrera d'ella, les acusacions particulars de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Són molt elevades, de 5 anys i mig fins a 7 anys de presó.

El passat 5 de juny ja va tenir lloc el judici a diversos vaguistes del barri del Clot de Barcelona, que van ser detinguts o identificats durant la jornada de vaga general del 29 de març de 2012 i als que se'ls demanaven fins a 7 anys de presó per bolcar un contenidor (crònica del judici a http://solidaritat29m.noblogs.org/2013/06/06/cronica-del-judici-5-de-maig-del-2013/).

Per a més informació: http://29mlescorts.blogspot.com.es/

Secretaria d'Acció Social CGT Catalunya