CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

50 hores de vaga de fam per la Igualtat de drets

Diumenge, 21 febrer, 2010

Cartell

Des del dissabte 27 de febrer a les 12h. a la plaça de Catalunya de Barcelona fins al dia 1 de març a les 14h., immigrants i autòctons farem una vaga de fam de 50h. en solidaritat amb:

- Els immigrants tancats en el CIE (Centre d'Internament d'Estrangers) de Zona Franca que s'han posat en vaga de fam per a intentar evitar les seves expulsions.

- La vaga d'immigrants convocada el dia 1 de març a França i Itàlia.

L'entrada en vigor de la reforma de la llei d'estrangeria ha reduït encara més els drets dels immigrants: posant més difícil poder obtenir els papers i la reagrupació familiars; i facilitant les expulsions.

Els polítics (aquells que van fer ingressos multimilionaris als bancs), ara carreguen contra els immigrants en un discurs xenòfob i manipulador, traient del bagul la coneguda frase de la dreta d'aquí “no hi cabem tots”.

Al juny (just al finalitzar la presidència europea), es redactarà un reglament de llei on es pot eliminar o retallar l'arrelament (l'única forma d'obtenir papers a part del matrimoni).

A poc a poc, col·lectiu a col·lectiu, estan retallant drets a la gent del carrer: estudiants (Pla Bolonya), gent gran (reforma del sistema de pensions), immigrants (nova llei d'estrangeria), treballadors (reforma laboral)… qui seran els següents?

Exigim que tots tinguem els mateixos drets, que si el petroli viatja lliurement entre països, també ho pugui fer la meva veïna. Que cessin les expulsions i els tancaments en els CIE.

Per això et convoquem que vinguis el dissabte 27 de febrer a les 12h. a plaça Catalunya, on començarem una vaga de 50 hores de fam.

Vine a unir-te o a donar-nos suport.

Per a col·laborar o contactar:

Lara(EdPAC)

lara@edpac.org

628 274 527

Laura (Papers per Tothom)

lau_m.p@hotmail.com

646 034 910

Silvio (AEDI)

aedijuvenil@hotmail.com

655 237 471

Qui lluita, pot perdre; qui no lluita, ja ha perdut.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció