CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

7 de novembre: mobilització a Madrid en solidaritat amb Luis Marcos Rivera

Dimecres, 24 octubre, 2007

El 7N es juga la llibertat d'un company. Encara que plogui o troni qui alguna vegada hem convocat, participat, actuat… estarem a les portes d'aquest jutjat.


Resulta impossible calcular el nombre de concentracions que convoca CGT al llarg d'un any. De fet, sempre ens sobren raons per a fer-ho… En aquella ocasió, gener de l'any 2000, com en tantes altres, la convocatòria va ser per un acomiadament massiu que afectava a diversos centenars de treballadors. Era el 4 de gener i vivíem en plena era “Ansuategui/Aznar”. Pocs mesos després ens van tornar “a currar” en la Gran Via, sense conseqüències judicials; però aquest 4 de gener va ser en un polígon apartat, sense testimonis mediàtics, i la policia “no es va tallar ni un pèl”.

El company Luis Marcos Rivera, militant del Sindicat de Neteja de CGT Valladolid, va acudir aquest dia com tantes altres vegades, sense importar-li la data, les vacances, si plovia o si tronaba. Sempre solidari i combatiu, aquest dia es va veure atropellat, detingut, apallissat i, finalment, encausat i ara ha d'afrontar una petició del fiscal de set anys i mig de condemna. El company Luis, que mai ha confiat en una llei feta a la mesura dels poderosos i dels interessos de l'Estat, corre el risc aquí i ara, a pesar de la seva innocència, de sofrir una condemna que li pot enfonsar la vida.

Es diu aviat, es llegix ràpid, però el “número” de la mala sort ens podia haver tocat a qualsevol de nosaltres. Una vegada més la llei és implacable amb els lluitadors i els solidaris. Per això el dia 7 de novembre, no es jutja al company Luis: el 7 de novembre es jutja a la CGT. Aquest dia es jutja la nostra manera de ser, de pensar, de fer, de veure les coses…

Per això, el 7 de novembre tota l'afiliació junta ha de demostrar qui som i per què estem a la CGT. El dia 7N, a les portes de l'Audiència Provincial de Madrid, hi haurà centenars de banderes roig-negres que constatin la nostra identitat, demostrant com CGT entén la solidaritat i el suport mutu. El 7N es juga la llibertat d'un company. Encara que plogui o troni qui alguna vegada hem convocat, participat, actuat… estarem a les portes d'aquest jutjat.

El dia 7N serà, fonamentalment, una demostració de solidaritat i de reivindicació antirrepresiva. La jornada es desenvoluparà, més o menys, així:
- 8:30 – 9:00h: Acompanyarem a Luis a la seva arribada al Jutjat i alguns/es companys/es entraran al judici amb ell. -
9:00 – (15:00): S'ha sol·licitat autorització per a romandre concentrats fins al final del judici.
- 10:00: Acte antirrepressiu enfront de l'Audiència Provincial amb la intervenció de diversos companys i companyes que han passat per situacions similars.
- 10:30: Convocatòria als mitjans de comunicació a les portes de l'Audiència Provincial.
- 14:00 – 15:00 - ??: Al terme de la vista, es finalitzarà la jornada de mobilització.

[|El 7 de novembre, tots i totes a Madrid en solidaritat amb Luisito!|]

Comitè Confederal de la CGT

http://www.rojoynegro.info/2004/spip.php?article19512