CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

8 de juny: manifestacions convocades per la CGT a Catalunya

Dilluns, 7 juny, 2010

BARCELONA

- A les 11,30 del matí, començant a la Subdelegació del Govern, Roger Llúria/Mallorca per acabar a la Plaça de S. Jaume. Una manifestació alternativa a la convocada pels sindicats majoritaris, per ajuntar-nos amb els treballadors i treballadores dels serveis públics que entenen que la resposta al Govern ha de ser la Vaga General i no només per als “funcionaris”.

- A les 7 de la tarda, des dels Jardinets de Gràcia fins la Plaça Catalunya. Convocada per a tots els treballadors i treballadores, solidaries, siguin o no de l’Administració Pública, desempleats/es, joves, pensionistes, autòctons/nes i immigrants que vulguin manifestar-se i mobilitzar-se contra les amenaces i agressions del Govern i de la patronal que tots i totes sofrim.

GIRONA

- A les 12:00 h. s’anirà a la manifestació dels sindicats majoritaris, que surt de la Subdelegació del Govern, però separats amb un bloc propi.

- A les 19 h. Manifestació Cassolada convocada per CGT, sortida a l'oficina de Correos de Jaume I i final a la plaça del Vi.

TARRAGONA

- A les 12.00 hores, participació en bloc separat i diferenciat, conjuntament amb altres col·lectius i organitzacions de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, en la Manifestació dels sindicats CCOO-UGT que recorrerà les seus de les tres administracions. Sortida Plaça de la Font (Ajuntament), carrer sant Francesc (Generalitat), plaça Tàrraco (subdelegació del govern).

LLEIDA

- A les 18 h. participació en la manifestació dels sindicats majoritaris formant un bloc propi i separat de la resta, conjuntament amb altres col·lectius. Punt de sortida: Plaça Víctor Siurana, davant del rectorat de la Universitat.

CGT Catalunya