CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

8 persones encausades a Girona per participar a la vaga general del 14N

Dimarts, 4 desembre, 2012

75290_452227274841737_1675509103_n.jpg

Quatre activistes dels moviments socials de Girona han estat detinguts aquest matí del 4 de desembre per la seva participació en la vaga general del 14N. Després de prestar declaració han quedat en llibertat denunciades per presumptes delictes de desordres públics, danys, atemptat a l'autoritat i violació de domicili de persona jurídica.
Altres quatre persones a qui els Mossos també estaven buscant s'han personat voluntàriament per la tarda a la comissaria de la policia catalana a Vistalegre. A les 13h i a les 17h s'han portat aterme concentracions de suport davant la comissaria.

Des de la CGT de Catalunya seguim rebutjant les actuacions repressives dels Mossos d'Esquadra contra el sindicalisme combatiu i els moviments socials. Esperem que un cop passades les eleccions catalanes no s'obri un nou procés de cacera de bruixes contra activistes de la vaga general del 14N.


La Divisió d'Informació dels Mossos encausa vuit vaguistes del 14-N a Girona

REDACCIÓ DIRECTA | 04/12/2012

Bloc anticapitalista de la manifestació del 14-N a Girona DIRECTA GIRONABloc anticapitalista de la manifestació del 14-N a Girona DIRECTA GIRONA

La Divisió d'Informació dels Mossos d'Esquadra ha detingut aquest matí quatre vaguistes del 14 de novembre a Girona, que ja han quedat en llibertat denunciades per presumptes delictes de desordres públics, danys, atemptat a l'autoritat i violació de domicili de persona jurídica. Durant el matí, s'ha filtrat que l'operatiu perseguia detenir quatre persones més, que aquesta tarda s'han personat voluntàriament a la comissaria de la policia catalana a Vistalegre.

En total, són vuit doncs les persones (quatre de les quals encara resten a comissaria) a qui els mossos han denunciat relacionant-les amb uns fets ocorreguts al final de la manifestació anticapitalista de la vaga general a la ciutat, convocada per la plataforma Al Carrer. La mobilització va acabar davant la Cambra de Comerç, on es va produir una batussa entre agents de la policia i alguns manifestants que van intentar accedir-hi.

Una cinquantena de persones solidàries amb les detingudes es concentren a l'exterior de la comissaria des de les 13h, amb especial afluència des de les 17h.

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/els-mossos-detenen-tres-vaguistes-del-14-n-girona


Vuit imputats a Girona pels enfrontaments al final de la manifestació anticapitalista de la vaga general

Redacció El Triangle / 04-12-2012

Quatre han estat detinguts i els altres s'han personat a la comissaria dels Mossos. Entre d'altres càrrecs els imputen desordres públics i danys. Desenes de persones s'han concentrat per reclamar-ne l'alliberament.

Vuit persones han estat imputades aquest dimarts a Girona, presumptament per haver participat en els enfrontaments que es van produir davant la Cambra de Comerç de la ciutat al final de la manifestació anticapitalista de la recent vaga general. Quatre persones han estat detingudes aquest matí, mentre que les quatre restants s’han personat a la comissaria dels Mossos a la tarda. Els quatre detinguts han sortit en llibertat amb càrrecs poc després. Se’ls acusa de delictes de desordres públics, danys, atemptat contra l’autoritat i viiolació de domicili a persona jurídica. Els manifestants suposadament haurien intentat accedir a l'edifici i els haurien identificat les càmeres de seguretat de la Cambra de Comerç, on va haver-hi algun enfrontament entre manifestants i agents dels Mossos.

Un cop s’han conegut les detencions, desenes de persones s’han anat concentrant davant la comissaria dels Mossos de Vistalegre.

http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2012/12/detenen_tres_persones_a_girona_per_participar_a_la_vaga_general_del_14-n_32838.php