CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

9è dia de la vaga indefinida de 2 hores a la Direcció General de Tràfic a Barcelona

Dimecres, 3 juliol, 2013

Avui Dimecres 3 de Juny, la vaga indefinida de dues hores, a la Direcció General de Trànsit (DGT) a la província de Barcelona, ​​(Barcelona i Sabadell) que va començar el passat 25 de Juny, augmenta la participació seguit dels i treballador i les que hi participen. Aproximadament el seguiment entre els operadors d'informació és del 80%, quedant uns 4.000 expedients i tràmits sense realitzar-se. També han secundat la vaga aproximadament el 50% del personal examinador, acumulant uns 700 exàmens pràctics sense fer i sent traspassats per al mes de setembre per temes de calendari. Les zones d'exàmens pràctics de conducció de la província de Barcelona són: Barcelona, ​​Sabadell, Vilafranca, Mataró, Granollers, Vic i Manresa.

La intransigència de la direcció negant a reunir amb els sindicats convocants està provocant un augment dels tràmits no realitzats (tant en la prefectura de Barcelona com a la de Sabadell), del nombre d'exàmens pràctics que es van a haver d'ajornar a després del estiu i un col · lapse en l'atenció diària al ciutadà. La política de tancar portes per limitar l'accés de la ciutadania està provocant cada dia llargues cues al carrer. Aquest fet va arribar al límit divendres passat quan la Prefectura va obligar a cues d'espera al carrer de 2 hores per poder accedir a l'interior de la Campana mentre la prefectura estava pràcticament buida. A les 13 hores es tanca les portes al publicar.

Els motius de la vaga són:

• Reclamar un servei públic i de qualitat.

• Les condicions dels centres de treball, estructurals i de seguretat.

• Les condicions d'acompliment dels llocs de treball, les càrregues de treball i els factors psicosocials i la reducció significativa de la plantilla.

La resposta de la direcció de la prefectura provincial és:

• Davant els ciutadans: A la cua amb els papers a la mà! (Ocasionant a partir del 2 de juliol cues per sol · licitar cita prèvia i ser atesos altre dia).

• Davant els treballadors: A treballar i sense moure't de la cadira ni un moment i punt!

• Amb els gestors professionals: No es preocupi que li tramitarem tot d'un dia per l'altre.

• Amb els infractors de trànsit: Senyor, vostè disposa de més de 240 centres
concertats on per un mòdic preu d'entre 300 i 400 € podrà realitzar els cursos de recuperació del carnet de conduir.

La CGT denunciem com des d'aquesta prefectura provincial s'està donant prioritat als tràmits presentats pels gestors professionals que no pateixen demores mentre el ciutadà de a peu està sotmès a llargues cues d'espera o havent de tornar al dia següent per intentar fer el tràmit desitjat . Estem assistint a una privatització encoberta d'un servei públic que actualment es presta a uns preus assequibles. L'estratègia de voler desprestigiar el públic per després vendre al sector privat s'està posant en evidència a la DGT.

CGT DGT Barcelona

Més informació:

Luis López Rojo. CGT-Trànsit Barcelona. 656 582 249

José Nogueira. CGT-Trànsit Barcelona. 619 858 289

Carlos Navarro. CGT-Premsa Barcelona. 649 83 94 90

Barcelona, ​​3 Juliol-2013

Cues a la vaga indefinida de 2 hores a la DGT de barcelona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció