CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Davant les eleccions generals del 20N, que fàcil l’hi han posat a la CGT!

Dimarts, 6 setembre, 2011

Així és, aquesta vegada a la CGT l'hi han posat fàcil per plantejar una campanya d'abstenció activa en aquestes pròximes eleccions generals.

No caldrà que recorri ni a la doctrina, ni a la retòrica ni al convenciment anarquista, per fer comprendre a la ciutadania d'aquest país de dipositar el vot no serveix per res, no serveix per a res als treballadors i treballadores i si permet beneficiar-se als que fan de la política la seva manera d'enriquir-se.

El moviment 15-M o el dels indignats que per al cas ve a ser el mateix, ja ho han dit moltes vegades "que no ens representen, que no". A més, aquells que són ungits per les urnes com a representants del poble en nom a una certa fórmula de democràcia, s'han permès el luxe de modificar la carta magna, traient-se de la màniga com si fossin trilers, un límit a la despesa pública.

No ens servirà cap dels partits polítics que es presenten, ja que d'una manera o altra mantenen en la votació la delegació de decisions que mai han de ser usurpades al poble en general.

Si apostem per una democràcia directa i gestionada pel poble, poc podem acceptar una delegació de funcions i poders. Sempre ho hem pregonat des de la CGT, fes que ningú decideixi per tu.

Com sempre, fem una crida a l'abstenció activa i responsable és a dir, mai permetre que les urnes esclafin nostra capacitat de reflexionar, analitzar i, per descomptat, criticar i construir aquest món nou que portem en els nostres cors.

La cirereta aquesta vegada l'han posat els titelles del veritable poder, s'han posat d'acord ZP i Mariano per reformar la Constitució, al dictat del que indiquen públicament la Merkel i el Sarcozy. Si us plau deixem-nos d'històries i, ja que si tants diners i l'hi devem als interessos que ells representen, que nomenin un delegat per aquesta península i ens estalviem totes les fastuoses despeses de les Corts i de pas de la Casa Reial, ja que realment tampoc té poder.

A la CGT se sap clarament que cap govern solucionarà el problema del treball. A la CGT sabem i proclamem des de fa temps que l'única solució és el repartiment del treball i de la riquesa. L'espiral dels diners de paper, mai crea riquesa, basant-se en l'especulació només es crea desigualtat i explotació.

Apostem per un repartiment del treball perquè tots i totes tinguem la possibilitat d'aportar el nostre esforç en aquesta nova societat que s'ha de crear repartint riquesa entre tots i totes, amb l'acord i participació activa de totes i tots.

Per aconseguir el nostre objectiu sobren els intermediaris polítics obedients de qualsevol interès menys el dels treballadors i treballadores, per això no cal ni perdre el temps per votar-los, que no ens serveixen ni ens representen.

Joaquim Garreta, Secretari d'Organització de CGT Catalunya