CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

En defensa del dret a l’avortament, fem fora els ultracatòlics!

Dimarts, 24 gener, 2012

25 DE GENER

- DIMECRES 25 DE GENER

20.00h CONTRA-CONCENTRACIÓ davant l'Hospital de Sant Pau (al principi de l'Avinguda Gaudí)

20.30h. FEM SOROLL! Vine a boicotejar la seva marxa amb el que se t'acudeixi: cassoles, petards, etc. Des dels carrers i des dels balcons!

El dia 25 de cada mes, les organitzacions ultracatòliques “Hazte Oir” i “Derecho a la Vida” es concentren davant l’hospital de Sant Pau amb l’objectiu de pressionar als centres mèdics perquè deixin de practicar avortaments, promovent alhora un discurs feixista, lesbo-trans-homòfob, patriarcal, sexista i racista, propi de la dreta més rància.

És per això que diversos col·lectius hem decidit fer una contra-concentració per donar suport a la decisió de les dones a interrompre un embaràs no desitjat, i perquè en definitiva nosaltres ens oposem a tot discurs que posi en perill la nostra llibertat i la nostra capacitat de decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.

Nosaltres decidim sobre els nostres cossos.

Avortament lliure i gratuït

- DIVENDRES 27 DE GENER

A les 20h. totes al Centre Mèdic Les Corts (c/Nicaragua 128) per boicotejar la concentració del grup ultracatòlic antiavortista "Mójate por la vida", que pretén fer pressió al centre per tal que deixi de practicar avortaments, promovent un discurs dretà, feixista, sexista, homòfob i patriarcal.

Fora feixistes dels nostres barris!

>>> ADJUNTEM ELS CARTELLS PER FER DIFUSIÓ