CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb el company Juan Martín, de CNT-Catalunya

Dimarts, 31 gener, 2012

Davant la condemna per "atemptat als agents de l'autoritat" contra un company de la CNT de Catalunya, reproduïm a continuació el comunicat de suport que estan difonent davant aquest nou cas de repressió contra activistes sindicals i socials:

El company Martín de la CNT Catalunya (Joaquín Costa), va tenir un judici el dia 30 de novembre passat a causa d’una denúncia dels mossos.

La denúncia es remunta als fets ocorreguts en la manifestació del 17 de novembre del 2007, així doncs ni més ni menys que de fa quatre anys. A la denúncia se l’acusava d’haver agredit a sis mossos, cosa insòlita, ni que fos Superman.

Les noves tàctiques terroristes d’acabar amb nosaltres passen per l’asfíxia econòmica, aquestes són les noves directrius que duen a terme els jutges en connivència amb la policia i la resta de l’aparell repressiu de l’Estat.

Com les presons estan massificades i en lloc de reportar benefici econòmic els produeix grans despeses en els comptes dels pressupostos, ara el que fan és fregir a multes a tot aquell que es mogui i els planti cara. Així aconsegueixen que la major part de l’esforç de tots els que lluitem sigui per recaptar fons, en una espiral sense fi que ofega gran part de les energies del sector combatiu de la societat.

Aquí tenim el cas del company Martín que ha estat condemnat per atemptat als agents de l’autoritat i per sis faltes de lesions.

La sentència final dicta un any i deu mesos de presó (per la qual cosa no entra a la garjola) i després ve un rosari de sancions econòmiques, entre penes multa, responsabilitat civil per lesions (tots els mossos al·legaven una esgarrinxada al ditet) i curiosament han trigat el mateix període de temps per curar-se.

El total de la repressió econòmica aplicada al nostre company puja a 5.300 euros. Per això demanem la solidaritat de tots els companys/es llibertaris, així com de tots els lluitadors dels moviments socials col·lectius antirepressius; no en va tots ells saben perfectament de què parlem per patir la repressió diària de l’Estat policial en les nostres pròpies carns.

Adjuntem un número de compte per a qui no tingui la possibilitat d’acostar pel nostre local de Joaquín Costa, 34 (Barcelona). El compte és de la Caixa, un altre dels grans culpables de la massacre que està patint la classe obrera i la societat en general:

2100 – 1029 – 39 – 0100439528 indiqueu al concepte de l’ingrés «SOLIDARITAT COMPANY MARTÍN».

CNT CATALUNYA