CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Piquet informatiu a Berga el 29M.

Dimarts, 27 març, 2012

Per la Vaga General a Berga l’Ateneu Columna Terra i Llibertat, el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i el Sindicat d’Activitats Diverses de la CGT de Berga estan treballant conjuntament per tal de fer difusió de la Vaga General de dijous 29 de març.

Animem a tothom de Berga a participar a la Vaga General per aturar la reforma laboral.

Pel dijous, a Berga s’ha quedat a les 9 h al local del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, carrer del Balç 4, per fer un piquet informatiu junt amb companyes de l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.

Salut i anarcosindicalisme!

>>> Octaveta que repartirem:

Motius per fer vaga el 29-M: ni reforma laboral ni retallades!

Davant les continues retallades que portem patint de fa temps i aquesta última reforma laboral, aturar el país és indispensable. I és indispensable que ho fem juntes, que els i les treballadores lluitem al carrer; la vaga és dels instruments de pressió més poderosos que tenim els i les treballadores. Polítics, patronal i sindicats majoritaris han d’adonar-se que n’estem fartes que decideixin sobre les nostres condicions de vida, en funció dels seus interessos.

Aquí et donem unes quantes raons per anar a la vaga:

• Perquè aquesta reforma laboral és extremadament agressiva.

• Perquè implicarà la generalització de salaris encara més baixos. L’empresariat podrà modificar les categories i salaris dels i les treballadores si així ho decideix.

• Perquè s’amplia el poder de coacció i xantatge de l’empresariat. Aquest podrà aplicar la mobilitat geogràfica i la degradació professional com vulgui.

• A més, la possibilitat de negociació col•lectiva perd força en favor de les decisions unilaterals de l’empresa.

• Perquè es generalitza l’acomiadament lliure. Es rebaixen significativament les indemnitzacions per acomiadament, a més de què les empreses tindran la porta oberta a la imposició d’EROs, sense necessitat de supervisió de les administracions.

• Perquè no podràs posar-te malalt/a: l’absència a la feina, encara que sigui justificada, passa a ser motiu d’acomiadament objectiu.

• Perquè ens parlen d’acabar amb l’atur, però allò que fan és imposar noves formes d’esclavitud. S’incrementa considerablement el pes dels contractes temporals, en pràctiques, entre d’altres.

• Perquè què més necessitem per començar a lluitar? No deixem que, amb l’excusa de la crisi ens aboquin a la misèria, tal com estan fent.

www.cgtberga.org/activitatsdiverses/dijous-29-de-marc-vaga-general-contra-la-reforma-laboral-2.html