CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Novartis de Barberà del Vallès el 15 d’octubre contra l’acomiadament d’una treballadora

Dijous, 11 octubre, 2012

El Sindicat de Químiques de Barcelona i la Federació Estatal de la Indústria Química de la CGT, han convocat una CONCENTRACIÓ davant de l'empresa Novartis Farmaceutica de Barberà del Vallès, per a protestar contra l'acomiadament disciplinari de la treballadora del departament d'anàlisi i afiliada al sindicat Noemi Fernández.

Des de Maig de 2011 fins a juny de 2012, la treballadora va ser obligada a realitzar torn fix de tarda, contràriament al que figura en el seu contracte de treball i al Pacte intern de l'Empresa, en el qual es fixa com torns legals la rotació cada 4 setmanes de 6 a 14h i de 14 a 22h, i es concedeix la tarda fixa a qui ho sol·licita de forma voluntària.

Se li imputa baix rendiment, quan en la valoració de la Productivitat interna en l'empresa de l'any 2011 estava valorada amb un 2 en objectius, que és més que acceptable i en la valoració del mig any del 2012 li van comentar que quant al treball era un exemple a seguir.

Se li imputa errors i desobediència, quan l'única cosa que pretenia era no acata les ordenis de la seva superior directe facilitadora, que li suggeria que no fes cas als terminis que estipula el Procediment Normalitzat de Treball SOP.

En valors Novartis està valorada amb un 1 que és on l'empresa valora la flexibilitat, disponibilitat, i submissió, tal com la Direcció de l'empresa creu que ha de ser el comportament dels seus empleats.

Per tant no es pot parlar de desobediència, ja que està més que demostrat el seu acatament de les ordres, no podem tolerar que se li imputi baix rendiment, quan està mes que demostrat la seva eficiència, professionalitat i productivitat, més ens sembla que ha estat castigada per a exemplificar a la resta de l'empresa i tenir a tot el personal amb por.

La realitat és que ha estat acomiadada per reclamar els seuves drets via comitè d'empresa, i per estar afiliada a la secció sindical de CGT.

Per tots aquests motius, SOL·LICITEM; READMISSIÓ IMMEDIATA DE LA TREBALLADORA.

NO A LA DISCRIMINACIÓ SINDICAL A NOVARTIS.

PEL RECONEIXEMENT DELS DRETS DELS TREBALLADORS.

Concentració de suport

15 d'Octubre del 2012

Hora: de 13,30 h. a 14,30 h.

Lloc: Entrada Central de Novartis Barberà. Ronda Santa Maria amb c/Circumval·lació.

Per a poder desplaçar-nos amb més comoditat, la Federació estatal i el Sindicat de Químiques han noliejat un autocar que tindrà la seva sortida a les 12,30 hores de la Plaça Ramón Berenguer, cap a Barberà del Vallès i tornarà a les 14,30h cap a Barcelona.

Sindicat de Químiques CGT Barcelona