CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT ha posat una demanda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya pels greus perjudicis en l’àmbit laboral que imposa als treballadors l’Institut Català de la Salut

Dijous, 30 maig, 2013

La secció sindical de CGT a l'ICS hem presentat una demanda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, recollint el greus perjudicis en l'àmbit laboral que ens imposa l'Institut Català de la Salut (ICS) de manera habitual.

En concret hem demandat la Instrucció 4/2013 que es refereix a la modificació de jornada per donar compliment a la jornada de 37,5 hores.

Hem demandat,

- L'increment de jornada, que és una IMPOSICIÓ UNILATERAL DE L'ICS, que no ha
negociat en cap mesa negociadora ni amb cap sindicat.

- El solapament en el canvi de torn de TOT el personal afectat, i que reconeix la llei, ja que tot el temps que s'està al lloc de treball en jornada efectiva, ha de computar com a jornada laboral.

- Les cartelleres de treball, que afecten diferents categories professionals, i que incompleixen, els descansos que regulats en les diferents lleis vigents.

Creiem que tots aquests temes, perjudiquen greument les condicions laborals del treballadors i la seva salut, com també dificulten/impossibiliten la conciliació amb la vida familiar, i donat que s'han tractat amb les diferents Direccions i amb la Gerència Territorial, i no TENEN cap intenció de canviar ni millorar aquestes condicions, creiem que és la via d'actuació que hem de seguir en aquest moment.

Salut i Lluita!

CGT ICS