CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

A 9 setmanes laborals de finalitzar l’any falten 100 companys acomiadats de Seat per reingresar a l’empresa

Divendres, 26 octubre, 2007

A escasses nou setmanes per a finalitzar l'any 2007, i una setmana per a començar novembre, queden encara pendents de reingrés 100 acomiadats/des, als quals cal sumar 33 acomiadats/des amb sentència de nul·litat.

Alerta!, amb les dades que hem pogut contrastar, a data del dimarts 23 d'Octubre no arriba a una vintena els companys acomiadats/des als quals l'Empresa ha convocat per a realitzar la revisió mèdica. Fins a la data no tenim constància que se'ls hagi avisat per a signar el contracte i reingresar a Seat!! Com podreu imaginar al ritme que va el "procés de reingrés" els acomiadats no podem dormir tranquils.

La Direcció de SEAT ha d'atendre la petició de la gran majoria de la plantilla que exigeix el reingrés de tots els acomiadats/des sense exclusió. Cal rebutjar el joc de l'Empresa de guanyar temps i arribar a fi de l'any sense haver tancat aquest conflicte. És hora que la representació sindical es faci respectar. Que espera per a realitzar les gestions davant l'administració, o adoptar les iniciatives de pressió oportunes per a fer realitat el reingrés de tots els acomiadats/des?

Finalment tenim una bona notícia que donar: el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat la nul·litat de l'acomiadament del company Mateo Ruiz Buceta. Amb ell sumen 33 acomiadaments nuls. Prendrà nota Seat i rectificarà? Els acomiadats/des en tot cas seguirem mobilitzats fins al reingrés de l'últim acomiadat/da.

Barcelona, 25 d'Octubre de 2007.

Assemblea d'acomiadats/des de SEAT