CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

A Adif és necessari lluitar pel futur del canal de venda

Dijous, 24 maig, 2012

Ja tenim clar i sabem qui ocuparà els càrrecs en les noves Direccions de l'empresa. El que encara no ens han explicat és el que volen fer amb nosaltres, encara que donades les circumstàncies, sabem per on aniran els “tirs” gairebé amb tota seguretat.

ADIF, com la resta d'empreses públiques, es troba amenaçada per aquesta “colla d'enemics del públic” que ens governen. En estacions, com treballadors que ocupem l'últim tram tant en les condicions econòmiques com laborals de l'empresa, no se'ns escapa que en la nostra empresa existeixen mes tècnics, gerents, sotsdirectors, directors... que personal operatiu, la qual cosa ens fa reflexionar sobre on es troben les majors despeses de personal, i les tremendes diferències salarials que patim. Encara així, almenys en l'àmbit d'estacions ja tenim interlocutor al que dirigir-nos a partir d'ara, sobretot a l'hora de defensar el nostre futur laboral i amb això les nostres condicions de treball.

Durant aquests mesos, a pesar de la poca atenció que com és habitual se'ns presta, hem hagut d'estar vigilants i denunciar el constant assetjament i enderrocament que hem vingut rebent a les nostres càrregues de treball; des de la cessió de punts de venda i informació atesos per treballadors de ADIF a concessions privades (les taquilles de Barcelona Passeig de Gracia o Barcelona Terme), la cessió de l'explotació de les consignes d'equipatges a Còrdova, la creació de nous punts de venda de VCX en ple centre de Saragossa, que pretenen cobrir-los amb treballadors aliens a ADIF, sense oblidar-nos del constant assetjament a la venda presencial amb la incorporació de més màquines d'auto‐venda, ofertes per Internet, per mòbil, ...

Hem d'entendre que, en aquests moments tan complicats per a tots, el perdre càrregues de treball portarà conseqüències en les plantilles actuals que no oblidem, superen els 1.200 treballadors. A més, amb l'actual llei de reforma laboral, es poden posar en perill les nostres garanties laborals, funcionals, econòmiques i geogràfiques.

A la CGT, tenim clar la necessitat de continuar lluitant pel nostre futur, manteniment i millora de les nostres condicions de treball; així ho venim realitzant, sempre en solitari, des de fa quatre anys i ho anem a dur, amb totes les conseqüències que això impliqui, fins al final. En breu decidirem el pròxim calendari de mobilitzacions cara a l'estiu, sense perdre de vista les accions o mobilitzacions que, de forma unitària es convoquin al costat de la resta de sindicats per a la defensa del futur de les nostres empreses.

TOTS PEL FUTUR DEL CANAL DE VENDA ADIF

LLUITA AMB NOSALTRES

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció