CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

A la Fundació Privada Santa Teresa ‘El Ventall’ del Vendrell li molesta l’acció sindical de la CGT

Dimecres, 29 març, 2017

A LA FUNDACIÓ SANTA TERESA LI MOLESTA L’ACCIÓ SINDICAL EN DEFENSA DELS TRABALLADORS/ES

El passat dia 21 de febrer la Fundació Privada Santa Teresa “El Ventall” acomiadava sense cap justificació a la secretària del Comitè i delegada de la CGT. Després de converses mantingudes amb l’empresa, aquesta s’escudava en el fet que la companya acomiadada tenia una contractació eventual i que no l’havia acomiadada, sinó que li havia finalitzat el contracte, sense voler entrar al diàleg amb el Comitè de treballadors, ni amb aquest sindicat.

Doncs bé, la cosa no queda aquí, després de la nota de premsa publicada per la CGT denunciant la repressió sindical patida, l’empresa torna a la càrrega manipulant als treballadors i treballadores dient que la CGT els vol treure les subvencions i que perdran el seu lloc de treball.

Que la CGT vol treure les subvencions és mentida, ni tenim capacitat per fer tal cosa. L’únic que diem és que la Fundació és una empresa privada que fa una activitat de caràcter social i que es finança en gran mesura amb diners públics, que són de tots i de totes. Per tot això entenem que s’ha de fer un bon ús d’aquests diners, i una empresa que rep diners públics hauria de ser exemplar, respectant i millorant les condicions laborals dels treballadors, complint la llei i respectant als Representants Legals dels Treballadors escollits per ells mateixos, en compte d’estar difonent mentides.

Mitjançant alguns Caps de Servei i amb la col•laboració necessària i inequívoca de l’empresa, estan mentint i manipulant a les treballadores i treballadors per intentar revocar el Comitè amb una recollida de signatures.

Resulta evident que la Direcció de la Fundació està darrera d’aquesta maniobra grollera orientada a acabar amb la nostra acció sindical a l’empresa, ja que ha permès realitzar una assemblea per a la recollida de signatures dins d’horari laboral, cosa que al Comitè mai li ha permès fer.

Des de CGT, i contràriament a allò manifestat en el presumpte “Manifest dels treballadors i treballadores de la Fundació Santa Teresa” (impulsat en realitat des de la direcció de la pròpia empresa), defensem i defensarem sempre l’interès general dels treballadors i treballadores, encara que això suposi exposar-nos a la repressió de mateixa i a la col•laboració en aquesta repressió per part dels comandaments.

En cap moment hem posat en dubte la tasca social de la Fundació, i encara menys la feina que realitzem diàriament nosaltres, les treballadores i treballadors, però d’aquí a admetre acomiadaments hi va un tros ben gran, i per això farem tot el que sigui possible per a que no se segueixin realitzant més acomiadaments.

Tampoc pensem consentir que la direcció de la Fundació, ni ningú, ens digui com hem de fer la nostra acció sindical per a aconseguir la readmissió d’una companya o un company acomiadat. I molt menys que es proposi que es tracti un acomiadament com un problema personal, ja que la nostra identitat i la de tota la classe treballadora rau en la solidaritat i el suport mutu.

Companyes i companys, per tot allò que hem exposat entenem que, amb més motius que mai, aquest Comitè, els membres del qual no pensen pas dimitir (i menys encara perquè ho digui l’empresa) ha de tenir el màxim de suport de la plantilla, i per això demana als treballadors i treballadores que no caiguin en la manipulació i les mentides de l’empresa i dels seus sequaços.

Us convoquem a l’ASSEMBLEA que realitzarem el divendres dia 31 en doble convocatòria, a les 15 hores i a les 17 hores, a la Sala d’Actes.

LA VOSTRA ASSISTÈNCIA ÉS IMPORTANT, QUE NO FALTI NINGÚ!!

28 de març de 2017

CGT Baix Penedès
https://cgtbaixpenedes.wordpress.com
https://twitter.com/CGTBaixP

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció