CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

A tota la CGT de Catalunya: el 15-O prenem els carrers

Dimecres, 12 octubre, 2011

El 15 d'octubre milers de nosaltres volem passar de la indignació a l'acció. Des de la CGT de Catalunya fem una crida, tots i totes les afiliades i simpatitzants, a promoure, difondre i participar activament a les mobilitzacions d'aquest dissabte 15 d'octubre que tindran lloc a prop de 50 països.

Una vegada més, torna a ser l'hora de sortir al carrer. Ho farem amb la força de saber que som milers i milers arreu els i les que hem perdut la por, milers i milers els i les que reclamem poder decidir directament sobre nosaltres i el nostre futur, amb la lluita i, sobretot, amb la transformació radical d'un sistema polític i econòmic injust.

A Catalunya, hi ha 5 convocatòries pel dia 15-0. Són:

* Barcelona: 17 h., Manifestació, des de la Pça. Catalunya fins a Arc de Triomf (més informació i materials a: www.acampadadebarcelona.org/)

* Girona: 17 h., Taller de Pancartes, Pça. Catalunya. 18 h. Manifestació, des de la Pça. del Barco (més informació i materials a: http://acampadagirona.org/)

* Lleida: 18:30 h. Manifestació, des de la Pça. Ricard Vinyes (més informació i materials a: http://acampadalleida.blogspot.com/)

* Reus: 11 h. Trobada al Punt d'Informació 15-M (c/Sant Joan). 18 h., Manifestació, des del Punt d'Informació 15-M (c/Sant Joan) (més informació i materials a: http://assembleareus.info/)

* Tarragona: 17 h., marxes prèvies des de la rotonda de Bonavista, la Rambla de Sant Pere i Sant Pau i la rotonda de la gasolinera de Sant Salvador. 18 h., Manifestació, des de la Pça. Imperial Tarraco (més informació i materials a: http: acampadatgn.wordpress.com/)

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT)

Comitè Confederal - Secretariat Permanent

Attached documents