CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

A tota la CGT de Catalunya: el 15-O prenem els carrers

Dimecres, 12 octubre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El 15 d'octubre milers de nosaltres volem passar de la indignació a l'acció. Des de la CGT de Catalunya fem una crida, tots i totes les afiliades i simpatitzants, a promoure, difondre i participar activament a les mobilitzacions d'aquest dissabte 15 d'octubre que tindran lloc a prop de 50 països.

Una vegada més, torna a ser l'hora de sortir al carrer. Ho farem amb la força de saber que som milers i milers arreu els i les que hem perdut la por, milers i milers els i les que reclamem poder decidir directament sobre nosaltres i el nostre futur, amb la lluita i, sobretot, amb la transformació radical d'un sistema polític i econòmic injust.

A Catalunya, hi ha 5 convocatòries pel dia 15-0. Són:

* Barcelona: 17 h., Manifestació, des de la Pça. Catalunya fins a Arc de Triomf (més informació i materials a: www.acampadadebarcelona.org/)

* Girona: 17 h., Taller de Pancartes, Pça. Catalunya. 18 h. Manifestació, des de la Pça. del Barco (més informació i materials a: http://acampadagirona.org/)

* Lleida: 18:30 h. Manifestació, des de la Pça. Ricard Vinyes (més informació i materials a: http://acampadalleida.blogspot.com/)

* Reus: 11 h. Trobada al Punt d'Informació 15-M (c/Sant Joan). 18 h., Manifestació, des del Punt d'Informació 15-M (c/Sant Joan) (més informació i materials a: http://assembleareus.info/)

* Tarragona: 17 h., marxes prèvies des de la rotonda de Bonavista, la Rambla de Sant Pere i Sant Pau i la rotonda de la gasolinera de Sant Salvador. 18 h., Manifestació, des de la Pça. Imperial Tarraco (més informació i materials a: http: acampadatgn.wordpress.com/)

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT)

Comitè Confederal - Secretariat Permanent

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció