CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acaba l’acció contra els símbols feixistes realitzada al local de CGT de Lleida

Dimarts, 22 maig, 2007

El 21 de maig a les 8:00h del matí va finalitzar l’acció de protesta dels tres joves que estavem complint un arrest domiciliari de 4 dies al local de la CGT de Lleida. Cal recordar, que l’acusació que requeia sobre nosaltres era la de deslluÏmement de bens inmombles, per una acció que és va dur a terme el 20 de novembre de 2005 contra el monòlit franquista de la plaça cervantes de Lleida.

Aquesta acció s’enmarcava dins de la campanya ciutadana contra els símbols franquistes. Una inciativa que en l’actualitat està impulsada per la CGT de Lleida i per l’AJLL.

Durant aquest 4 dies hem estat penjats del 8é pis de l’edifici dels sindicats, per denunciar d’una banda, la repressió i persecussió de col·lectius i persones crítiques amb l’actual política municipal. Unes mesures sancionadores que considerem altament desproporcionades i que en els últims mesos s’han incrementat a la nostra ciutat en forma de multes, fins al punt que podem parlar d’una persecussió personalitzada en base a arxius policials.

I de l’altra, volem exigir la inmediata retirada de la simbologia franquista dels carrers de la nostra ciutat. I considerem una vergonya que un ajuntament que s’autoanomena catalanista i d’esquerres adopti una actitud totalment passiva pel que fa a aquest tema.

Volem destacar, que durant el període d’arrest s’han realitzat diverses activitats de denúncia, com ara una concentració que va tallar l’avinguda catalunya de Lleida i un berenar popular que ha fet visible l’àmplia solidaritat que hem rebut durant tots aquests 4 dies.

Així doncs, volem enviar un inmens agraïment a totes aquelles persones que aquests dies s’han acostat a mostrar el seu suport, ja sigui fisicament o a través de correus o trucades. Per nosaltres ha estat molt important poder veure que no estem sols i que iniciatives com la nostra l’únic que fan és reforçar-nos per seguir endavant amb les nostres lluites. Perquè la lluita és l’únic camí i la solidaritat la nostra millor arma!

FORA ELS SÍMBOLS FRANQUISTES DELS NOSTRES CARRERS!!

PERQUE LLUITAR CONTRA EL FEIXISME NO ES DELICTE!

Els joves participants en l'acció.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció