CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acampada de resistència activa en defensa del territori a Fellines (Viladasens) al Gironès. No a la MAT

Dijous, 22 agost, 2013

Lloc d’acampada

Ens trobem el divendres 23 d'agost al matí a Fellines (Viladasens). Trobareu cartells que indicaran com arribar.

Programa

Tots els dies hi haurà esmorzar, dinar i sopar.

Divendres 23

10h Muntatge

19h Presentació de l’acampada

Dissabte 24

16:30 Xerrada sobre l’estat del projecte (M.A.T.)

19h Assemblea

Diumenge 25

16:30 Xerrada sobre la lluita contra l’Alta Tensió a la Vall d’Albaida

19h Assemblea

Dilluns 26

08:00 Ruta pel territori

19h Assemblea

Dimecres 28

16:30 Xerrada- debat sobre la lluita contra el TAV a la Val di Susa

19h Assemblea

Dijous 29

19h Assemblea Després de sopar Documental sobre els maquis (en commemoració de la mort de Facerías)

Divendres 30

Activitats culturals varies Concert

Algunes cosetes

Hi haurà espai per propostes. Porta’t les teves experiències, documents, ganes, idees… Tant els àpats com el que fem durant aquests dies dependran de les que hi siguem , ja que creiem imprescindible reprendre l’autonomia de les nostres vides, actualment subjectes a aquesta economia, societat, entorn…trencant amb tot l’establer i partint d’una idea d’intercanvi horitzontal on totes les persones siguin conscients i actives.

Aquesta acampada parteix d’aquestes bases i pensem que pel seu bon funcionament, és necessària la implicació en tots els seus aspectes de totes les persones que hi assistim per a no reproduir els mateixos rols del sistema assistencialista. Entre totes aportarem el material i el menjar necessaris. Esperem que cadascuna valori el que necessitarà durant aquests dies i aporti segons les seves possibilitats el que pugui. La cuina serà un espai comú i cada dia cuinarem entre totes. Animem a que et portis la bici!

Aquí afegim una llista de suggeriments dels materials que ens podrien fer falta: -toldos -carpes -tendes -eines -estris de cuina -menjar de llarga duració (conserves,etc.) -bidons -mànegues

Vine amb propostes . Per crear un espai de trobada, informació, agitació i acció a les terres afectades.

És necessària una mobilització real del territori per poder vertebrar una lluita que faci front a la línia de molt alta tensió que se’ns està imposant a nivell estatal i empresarial. No necessitem la MAT ni un model de progrés que beneficia uns pocs en detriment de la majoria.

Com arribar?

Amb cotxe:

N-II direcció Figueres (si vens de Girona) o NII direcció Girona (si vens de Figueres). Trencant senyalitzat com a Fellines amb un restaurant a peu de carretera anomenat Sousa. Aquest trencant es troba entre Medinyà i Orriols. Un cop agafada la desviació, trobareu cartells indicatius que dirigeixen al punt de trobada.

Transport públic:

Bus Girona-Verges, parada de Viladasens, que esta a 4 km del campament.

Tren, línia Bcn-Portbou, parada Sant Jordi Desvalls. De la estació a l’acampada hi ha uns 8 km que es poden fer a peu però millor la bici.
Des de la estació de tren i bus trobareu cartells que indicaran com arribar fins al lloc de l’acampada.

PER QUÈ L’ACAMPADA?

Perquè no es construeixi l’últim tram decisiu per connectar França amb Catalunya. Perquè no passi l’energia de 6 centrals nuclears franceses per aquest territori ni per cap altre. Per prendre la lluita contra la MAT com un punt de partida cap al qüestionament de la nostra manera de viure, en la seva major part imposada pel domini del Progrés

PER QUÈ AQUÍ I ARA?

Aquest és un moment decisiu després de més de 10 anys de lluita. Al setembre comencen les expropiacions als propietaris que no han volgut firmar la venta dels terrenys necessaris per la construcció de les últimes torres de la MAT a Girona.

Per tot això us convidem a participar activament a l’acampada, per compartir, lluitar i resistir en un lloc autogestionat, lliure de líders i representants. Volem crear moments d’intercanvi i connexió entre diferents lluites, perquè la MAT ens afecta a tots i totes i no és una lluita aïllada.

CONTRA EL PROGRÉS, LES SEVES INFRAESTRUCTURES I ELS SEUS DEFENSORS: RECUPEREM LES NOSTRES VIDES!

ENS VEIEM EL 23 D’AGOST DE 2013 A LES TERRES DE GIRONA

MOBILITZA’T, PARTICIPA, TU TAMBÉ ETS NECESSARI/A

Per a més informació: http://torresmasaltashancaido.espivblogs.net