CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acampats davant de SEAT pel reingrés d’Alberto García

Dijous, 12 febrer, 2009

Aviat farà un any de l'acord de reingrés dels acomiadats després d'una vaga de fam de 17 dies, però encara el nostre company Alberto García, després de ser declarat apte després de passar la corresponent revisió mèdica, segueix en el carrer.

A les gestions realitzades per la Representació Social la Direcció de l'Empresa segueix donant llargues, apostant que el nostre company llenci la tovallola per cansament, que el pas del temps faci mossa en la memòria de la plantilla, o senzillament prescriguin els terminis legals per a demandar jurídicament a l'Empresa per incompliment de l'acord de reingressos.

Però el nostre company Alberto no llença la tovallola i ha decidit acampar davant de SEAT Martorell per tal d'exigir a la Direcció de l'empresa el seu reingrés. També, amb l'objectiu de cobrir el risc de prescripció dels terminis, ha presentat al Jutjat social demanda contra l'Empresa per incompliment de l'acord.

Esperem que en el pròxim Ple del Comitè d'Empresa el conjunt de la Representació Social prengui nota de la burla de la Direcció de SEAT i acordi efectuar gestions més decidides perquè compleixi l'acord i no hagi d'esperar-se a la celebració del judici.

De nou cridem a la solidaritat de tota la plantilla per a exigir el reingrés d'Alberto García. Avui per ell, demà per tots.

Barcelona, 11 de Febrer de 2009.

Assemblea d'acomiadats/des de SEAT


Un acomiadat en l'ERO de 2005 acampa enfront de Seat per a exigir el seu reingrés

Barcelona, 11 feb (EFECOM).-

Un dels acomiadats de Seat en l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de 2005 ha acampat en una tenda de campanya enfront de l'entrada de la factoria de Martorell (Barcelona) per a exigir a la Direcció de l'automobilística el seu reingrés en l'empresa.

El treballador Alberto García vol denunciar amb aquesta acció "l'incompliment", per part de Seat, de l'acord de reingressos dels acomiadats en l'ERO signat el 16 de desembre de 2005, segons ha explicat l'Assemblea d'Acomiadats de Seat en un comunicat.

García, a més, amb l'objectiu de cobrir el risc de prescripció dels terminis establerts, ha presentat davant el Jutjat social una demanda contra la companyia per no complir l'acord de reingrés, malgrat haver estat declarat apte per a treballar després de passar la corresponent revisió mèdica.

L'Assemblea d'Acomiadats ha demanat al comitè d'empresa de Seat que efectuï gestionis "més decidides" perquè la companyia compleixi l'acord i García pugui reincorporar-se en la factoria sense haver d'esperar a la celebració del judici. "De nou cridem a la solidaritat de tota la plantilla per a exigir el reingrés d'Alberto García. Avui per ell, demà per tots", assenyala la plataforma en el comunicat.