CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció davant l’empresa Caprabo, Planta de Travesera de Gracia/Balmes, Barcelona, Dissabte 8 Juny de 12 a 14 h. Prou persecució contra la CGT!

Dijous, 30 maig, 2013

Cartell concentració Caprabo

Us comuniquem que el conflicte en l'empresa Caprabo no cessa. A l'ofensiva de reestructuració de l'empresa i empitjorament de condicions i els tancaments anunciats en aquesta setmana que significaran acomiadaments encoberts, se suma la contínua dinàmica d'agressions als nostres delegats/des i afiliats/des.

En aquesta situació es troba Vanessa, una delegada de la Planta 12 de Caprabo, (Travessera de Gràcia / Balmes). Després de sofrir dos anys de discriminació i assetjament pel seu cap, mandatat per l'empresa, ara se li nega la possibilitat de mantenir un horari que conciliï l'atenció a la seva filla de 7anys, quan arribi als 8 anys d'edat. La raó per a negar-lo, quan l'empresa ho està concedint a altres persones, “ÉS QUE ÉS UNA DELEGADA LLUITADORA DE LA CGT”.

El tema ja està en mans del Jutjat Social, però necessitem també de l'acció social i sindical que permeti guanyar aquesta batalla. Per això, des de la Secció sindical de la CGT de Caprabo i el Sindicat d'Hostaleria de Barcelona hem acordat enfrontar-nos a aquesta nova agressió a la CGT.

Sol·licitem el suport de tota l'organització, i especialment de les Secretaries de Genero de tots els ens, per a lluitar contra aquesta doble agressió a la companya: per ser de la CGT i per ser dona. Per això us convoquem dissabte que ve dia 8 de juny, davant les portes de la planta 12 de Caprabo, Travesera de Gràcia cantonada Balmes, de Barcelona, des de les 12 hores fins a les 14.

Esperem que prengueu aquesta lluita com vostra ja que, a més d'enfrontar-nos a una empresa que agredeix a la CGT, les dones, i els homes que demanen aquests drets de conciliació familiar necessiten d'exemples que anem guanyant per al futur.

Aquesta és la primera acció que convoquem, però esperem que ens ajudeu en tots els territoris per a expandir aquesta lluita davant totes les botigues de Caprabo de les vostres localitats. Us adjuntem una fulla informativa en castellà i català que podeu repartir a partir del 8 de juny en totes les botigues que us sembli.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUES A TOTES,

Demostrem-ho!

Sindicat Hostaleria CGT Barcelona

Més informació:

- TWITTER CGT CAPRABO

- FACEBOOK CGT COMERÇ BCN

- TWITTER CGT COMERÇ BCN