CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció de carrer el 31 d’octubre a Reus, cap a la vaga general del 14N

Dissabte, 27 octubre, 2012

Cartell 31O Reus

Acció de carrer cap a la vaga general del 14N
Dimecres 31 d'octubre, 18h.
Plaça Pintor Fortuny/Prat de la Riba, REUS

14N VAGA GENERAL

Les retallades ens ofeguen.
L'atur i la precarietat ens ofeguen.
La reforma laboral ens ofega.
La corrupció ens ofega.
La repressió ens ofega.

Ja n'hi ha prou!

El 14 de novembre de 2012 s'ha convocat una Vaga General de 24 hores de durada a tot l’estat espanyol perquè el Govern, amb la seva política de retallades i reformes, ens està portant a una autèntica situació d’emergència social, perquè està aplicant una política econòmica, neoliberal i antisocial que està al servei dels mercats financers i els especuladors, al servei d’una Unió Europea (UE) governada per la banca alemanya, el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI).

El Govern està aplicant una política de retallades en despeses socials, en sanitat, en educació, en cultura, en serveis públics, per a privatitzar-los i desmantellar els serveis públics bàsics. Amb les retallades, la pujada de l’IVA, pujada d’impostos, congelació de pensions, la pèrdua de salaris, reducció de prestacions a l’atur, eliminació de beques, la pèrdua d’ocupació, estan robant milers de milions d’euros a tot el poble i a les arques públiques per a pagar el deute il·legítim i els seus interessos, per a rescatar a la banca i les grans empreses, al mateix temps que hi ha amnistia fiscal als defraudadors i hi ha privilegis fiscals a les grans fortunes.

Hem de trencar el cercle de desmotivació, resignació i desmobilització, perquè volem un nou model social que no afavoreixi a una minoria de privilegiats (1%), no exploti a la majoria de la població (99%), un nou model social que es fonamenti en el repartiment, la llibertat i la justícia social.

Tota la població estem cridats a no anar al treball, a no consumir, a formar part dels piquets informatius, a participar en les accions i mobilitzacions, a visibilitzar-se en el carrer amb tota la pluralitat de reivindicacions. Hem de parar les empreses, els transports, els serveis, les comunicacions, les administracions. Totes i tots, treballadors, aturats, joves, estudiants, pensionistes, desnonats, exclosos, amb papers o sense papers... totes les organitzacions socials i sindicals, tots estem cridats a la Vaga General en defensa dels drets socials i laborals i les llibertats, per a aconseguir que el Govern i els poders atenguin al clam del carrer, al poble.

EL 14 DE NOVEMBRE: VAGA GENERAL, LABORAL, SOCIAL, DE CONSUM, CIUTADANA, ANTICAPITALISTA.

https://primaverareus.wordpress.com/2012/10/26/accio-de-carrer-el-31-doctubre-a-reus-cap-a-la-vaga-general-del-14n/

Assemblea Popular de Reus
http://www.primaverareus.cat/

>>> Cartell en document adjunt

cartell 31 octubre 2012 a  cap a la vaga general

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció