CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció de l’assemblea interzones el 22 de novembre a Tarragona per la defensa de l’ensenyament públic i de qualitat

Dijous, 22 novembre, 2012

El dijous 22 de novembre la comunitat educativa del Camp es torna a manifestar. Aquesta vegada no serà davant les portes buides del Departament d’Ensenyament.

A l’assemblea de la tancada educativa que va realitzar l’Assemblea Interzones de Tarragona a Roda de Barà, dimarts de la setmana passada, van decidir fer una acció simbòlica on recordar, a tots els partits polítics que concorren a les eleccions del dia 25, que l’ensenyament públic no es retalla i que no obliden.

Per tal que ho tinguin ben clar convertiran en una gran pissarra escolar de desitjos i demandes, l’espai on exposaran les seves propostes o eslògans, la Rambla Nova de Tarragona. Serà una acció pública, pacífica i reivindicativa, prou al desmantellament de l’ensenyament públic!

Per això convoquen el 22 de novembre, a les 18 hores, a la Rambla Nova, al costat del monument del Castellers de Tarragona. Després està previst realitzar una assemblea a la mateixa Rambla Nova, per tal de visualitzar i mostrar a la població el neguit i preocupació que té la comunitat educativa.

http://pobleviu.cat/2012/11/21/accio-de-lassemblea-interzones-per-la-defensa-de-lensenyament-public-i-de-qualitat/