CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció de l’assemblea interzones el 22 de novembre a Tarragona per la defensa de l’ensenyament públic i de qualitat

Dijous, 22 novembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El dijous 22 de novembre la comunitat educativa del Camp es torna a manifestar. Aquesta vegada no serà davant les portes buides del Departament d’Ensenyament.

A l’assemblea de la tancada educativa que va realitzar l’Assemblea Interzones de Tarragona a Roda de Barà, dimarts de la setmana passada, van decidir fer una acció simbòlica on recordar, a tots els partits polítics que concorren a les eleccions del dia 25, que l’ensenyament públic no es retalla i que no obliden.

Per tal que ho tinguin ben clar convertiran en una gran pissarra escolar de desitjos i demandes, l’espai on exposaran les seves propostes o eslògans, la Rambla Nova de Tarragona. Serà una acció pública, pacífica i reivindicativa, prou al desmantellament de l’ensenyament públic!

Per això convoquen el 22 de novembre, a les 18 hores, a la Rambla Nova, al costat del monument del Castellers de Tarragona. Després està previst realitzar una assemblea a la mateixa Rambla Nova, per tal de visualitzar i mostrar a la població el neguit i preocupació que té la comunitat educativa.

http://pobleviu.cat/2012/11/21/accio-de-lassemblea-interzones-per-la-defensa-de-lensenyament-public-i-de-qualitat/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció