CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció de suport al CSA Can Vies el 4 de març a les 18:30h a Sants, Barcelona

Dimecres, 26 febrer, 2014

Acció suport Can Vies

Encerclem el Districte. Juntes Per Can Vies – dimarts 4 de març, 18:30h

D’aquí poc més de dos mesos el CSA Can Vies complirà 17 anys. Bé, els complirà si TMB i l’Ajuntament de Barcelona (en aquest cas el Districte de Sants-Montjuïc) no demanen l’execució de la sentència. Com molts i moltes ja sabreu a Can Vies se’ls ha acabat la via legal. No hi ha més possibilitats, no hi ha més recursos a interposar, no hi ha més demandes a guanyar.

Malauradament, i com passa sovint, l’empresa i l’ajuntament guanyen per la via legal… Però si la seva justícia ens dóna l’esquena, hem d’abandonar? Abandonarem, precisament ara, a Can Vies? Creiem que la resposta des del barri, la seva gent i les seves entitats ha de ser clara i ferma: els hem de dir que Can Vies és del barri i s’hi ha de quedar!

Des de la recent (re)engegada Plataforma de suport al CSA Can Vies ens posam en contacte amb vosaltres per demanar-vos ajuda per l’última empenta en defensa del centre social. Som conscients que hem demanat molt suport durant tots els processos judicials que han afectat Can Vies, però ara, més que mai, cal defensar l’espai amb totes les nostres forces: si no ho fem, Can Vies desapareixerà definitivament i Sants quedarà orfe d’un espai on, segurament, hi heu passat bons moments, festes, trobades, xerrades, concerts, assemblees, coneixences, baixada de carretons…

Potser fa mesos o anys que no trepitgeu el CSA, però no per això heu deixat d’estimar-lo, reconèixer-lo i veure’l com un espai de referència. Deixarem que TMB i l’Ajuntament de Barcelona privin a Sants d’un espai com Can Vies? Fem el darrer esforç i demostrem que som un barri unit i reivindicatiu, que si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Us demanem 45 minuts del vostre temps per participar d’una acció simbòlica el DIMARTS 4 DE MARÇ a les 18:30h.

Can Vies es mereix que fem un últim esforç i fem veure al Districte que la solució més satisfactòria per al barri és que el CSA continuï amb la seva activitat i la seva presència com fins ara. Juntes podem: Can Vies és del barri i a Sants s’ha de quedar!

Plataforma de suport al CSA Can Vies

http://canvies.barrisants.org/encerclem-el-districte-juntes-per-canvies/

>>> Cartell en document adjunt.