CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció dels treballadors/es de TMB als Tres Tombs

Diumenge, 13 gener, 2008

Sant Andreu de Palomar - Publicat per stapinfo @ 21:30 .- Després de la vaga durant el Nadal, els i les treballadores continuen fent accions de protesta i es plantegen fer una vaga indefinida al febrer.

Eren gairebé les 12 del migdia i els carrers de Sant Andreu estaven plens de veïns i veïnes per veure passar els Tres Tombs, una tradició ben arrelada al poble. Però a la plaça Orfila també hi havia molts dels polítics de l'Ajuntament de Barcelona, entre ells, l'alcalde Jordi Hereu.

És per això, que una vintena llarga de treballadors/es dels autobusos de TMB varen aprofitar l'ocasió per difondre les seves demandes i la situació en que es troben després dels dies de vaga durant el Nadal i la vaga de fam d'alguns treballadors.

Mentre mostraven pancartes i repartien octavetes, també van cridar amb força contra l'alcalde, qui durant aquests dies de vaga i al llarg de tot el conflicte ha increpat i menyspreat els treballadors i treballadores, titllant la seva protesta i la vaga indefinida de situació "d'impotència".

A aquesta protesta se li ha d'afegir la de diversos quiosquers, que van regalar diaris en protesta pels ports que les empreses distribuïdores els fan pagar cada any i per la qual cosa ja varen fer vaga a principis d'any. A més a més, tal com informa l'últim número de la Directa, des de llavors un centenar de quioscos es queden sense diaris, com a "penalització" per aquesta vaga.


Publicat a L'Eixida - SantAndreu Informa't|L'Eixida -