CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acció sindical simultània a Barcelona, Mallorca i Menorca, per la readmissió de Diego Moyà, acomiadat per KALISE MENORQUINA

Divendres, 18 desembre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Mallorca 1

Dimecres dia 16 de desembre, des de la CGT-Balears i la Federació Local de CGT Barcelona, hem dut a terme una acció sindical conjunta, davant les instal·lacions de l'empresa de gelats KALISE MENORQUINA. L'acte ha consistit en concentracions simultànies a Santa Perpètua de la Mogoda (Barcelona), Palma (Mallorca) i Alaior (Menorca). Adjuntam fotos dels tres actes.

Aquesta acció té una importància capdal. Perquè no només és en defensa d'en DIEGO MOYÀ i del seu lloc de feina. Ho és també contra la immoralitat i la injustícia que suposa acomiadar treballadors al·legant motius de salut, com ha estat el cas. Una vegada més, la CGT ha respost de l'única manera que sabem fer: solidàriament, i fent palesa la nostra norma: contra la injustícia, recolzament mutu; si ens toquen a un o una, ens toquen a tots i totes.

Hem de donar-vos una altra bona notícia: El nostre company ABDOU DIOP, acomiadat pels mateixos motius per la Fundació Deixalles (qui ho anava a dir) HA ESTAT READMÈS, després de guanyar judicialment la improcedència del seu acomiadament. La readmissió d'Abdou situa una passa més a prop la de Diego, davant el Jutjat del Social. Però no ham de baixar la guàrdia ni relaxar-nos des de la lluita sindical. En un país on és legal l'acomiadament lliure, la improcedència d'un acomiadament no garantitza la readmissió del treballador/ra agredit. D'aquí que és molt important continuar amb la vigilància i l'acció sindical, perquè els empresaris sense escrúpols s'ho pensin dues vagades abans de tornar a agredir a treballadors, com ho ha fet Kalise Menorquina.

També tenim un altre motiu de satisfacció: aquesta és la primera acció coordinada de la CGT-BALEARS amb els nostres companys de la CGT de BARCELONA, als qui agraïm la seva generositat solidària, tot d'una després de la unificació de les nostres respectives revistes "CATALUNYA" i "PAPERS". Aquest acte ens apropa una mica més i, sobretot, potencia per a tots i totes, de cara al futur, la millor eina que tenim, la CGT.

PROU DE REPRESSIÓ !!

DIEGO READMISSIÓ !!.

Salut per a tothom.

CGT de les Illes Balears


Crònica de la CGT de Barcelona

La CGT de Barcelona ha realitzat una concentració en solidaritat amb el company Diego, acomiadat en l'empresa Kalise-Menorquina de Palma de Mallorca. Durant 2 hores hem estat a la porta dificultant l'entrada i sortida de camions manifestant contundentment que fins que no fóssim rebuts per un responsable de l'empresa no ens n'aniríem. Han fet la seva aparició els piquets de la patronal és a dir els Mossos d´Esquadra, per "posar ordre", però el seu ordre no és el nostre.

Finalment, s'ha accedit a les instal·lacions i hem mantingut una conversa amb el President de Comitè d'Empresa (UGT) que ens ha comunicat que desconeixia que s'hagués acomiadat a ningú a les Balears. Ara ja no poden al·legar ignorància.

La CGT de Barcelona ens comprometem a continuar mostrant la nostra solidaritat amb els companys de Palma i a realitzar les concentracions que considerin necessàries fins a la readmissió de Diego.

Carlos Navarro,
Relació amb els mitjans de Comunicació de CGT Barcelona

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció