CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Accions reivindicatives per la vaga general de la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona els dies 8 i 15 de juliol

Dimarts, 6 juliol, 2010
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

El proper dijous 8 de juliol i el dijous següent, dia 15, la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona organitza accions reivindicatives en favor de la Vaga General, contra els decrets de mesures i de reforma laboral. L’acció del dia 15 la fem conjuntament amb la Secció Sindical de Parcs i Jardins.

Us annexem els comunicats-cartells de totes dues convocatòries. A destacar que la primera es farà molt a prop d’una Tresoreria de la Seguretat Social i la segona pràcticament davant d’una sucursal de l’Agència Tributària. Els companys i companyes d’aquests centres i de qualsevol altre que sigui a prop estan convidats a participar juntament amb tots i totes els dels centres municipals que s’animin.

Secció Sindical de la CGT Ajuntament de Barcelona


- Acció reivindicativa a les dues seus del Districte d'Horta-Guinardó:

Mentre no es retirin els decrets de retallada i de reforma laboral
no hi haurà pau social, A LA VAGA GENERAL

Dijous 8 de juliol de 10 a 11 del matí, davant la seu del Districte d'Horta-Guinardó (Rda. Guinardó, 51) i el mateix dia d'11 a 12 del matí, davant l'OAC i la seu dels Serveis Tècnics d'Horta-Guinardó (Lepant, 387) els delegats i delegades de la CGT a l'Ajuntament de Barcelona farem una nova acció reivindicativa.

- Esmorzar reivindicatiu davant les seus de Medi Ambient i de Salut Pública:

No deixis fotre més per tots aquests xoriços, millor vine amb nosaltres a crospir-te'ls

Dijous 15 de juliol de 10 a 11 del matí, davant la seu del Sector de Medi Ambient (Torrent de l'Olla, 218) i el mateix dia d'11 a 12 del matí, davant la seu de l'Agència de Salut Pública (Pl. Lesseps, 1) els delegats i delegades de la CGT a l'Ajuntament de Barcelona i a l'Institut Municipal de Parcs i Jardins organitzem una xoriçada popular.

Amb aquests dues accions volem demanar:

•La retirada del decret-llei de retallada de salaris al Sector Públic, de congelació de les pensions, de cancel·lació de drets socials i d'ajornament indefinida d'inversions públiques.

•La retirada del nou decret que intensificarà la situació precària dels treballadors, afeblirà la negociació col·lectiva, posarà en perill el finançament de la Seguretat Social i afavorirà en definitiva el contrari del que diu perseguir (l'augment de l'atur) per la via de l'abaratiment de l'acomiadament.

•L'abandó de les pretensions del govern de revisar a la baixa els drets dels treballadors i treballadores en matèria de pensions i seguretat social, cosa que ja ha anunciat que farà aquest mateix estiu.

I també demanem:

•Que l'Ajuntament respecti els seus compromisos amb els treballadors i
treballadores municipals.

•Que si s'ha d'aprimar, que s'aprimi l'Administració Municipal per la via de suprimir la sobreabundància de càrrecs directius i de confiança, que es recentralitzin les empreses i organismes autònoms que en comptes de sumar eficiència sumen gerents i directors i enfosqueixen la gestió dels diners públics.

•Que s'acabi amb l'arbitrarietat en la definició i provisió de llocs de treball, ja n'hi ha prou de lliures designacions.

•Que s'aprovi i executi tota l'Oferta Pública d'Ocupació necessària per acabar amb la situació d'incertesa dels molts interins i per garantir una prestació digna i directa dels serveis municipals. Per crear ocupació, s'ha de començar per oferir ocupació quan cal personal per prestar els serveis als quals l'Administració està compromesa.


Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció