CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Accions reivindicatives per la vaga general de la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona els dies 8 i 15 de juliol

Dimarts, 6 juliol, 2010

El proper dijous 8 de juliol i el dijous següent, dia 15, la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona organitza accions reivindicatives en favor de la Vaga General, contra els decrets de mesures i de reforma laboral. L’acció del dia 15 la fem conjuntament amb la Secció Sindical de Parcs i Jardins.

Us annexem els comunicats-cartells de totes dues convocatòries. A destacar que la primera es farà molt a prop d’una Tresoreria de la Seguretat Social i la segona pràcticament davant d’una sucursal de l’Agència Tributària. Els companys i companyes d’aquests centres i de qualsevol altre que sigui a prop estan convidats a participar juntament amb tots i totes els dels centres municipals que s’animin.

Secció Sindical de la CGT Ajuntament de Barcelona


- Acció reivindicativa a les dues seus del Districte d'Horta-Guinardó:

Mentre no es retirin els decrets de retallada i de reforma laboral
no hi haurà pau social, A LA VAGA GENERAL

Dijous 8 de juliol de 10 a 11 del matí, davant la seu del Districte d'Horta-Guinardó (Rda. Guinardó, 51) i el mateix dia d'11 a 12 del matí, davant l'OAC i la seu dels Serveis Tècnics d'Horta-Guinardó (Lepant, 387) els delegats i delegades de la CGT a l'Ajuntament de Barcelona farem una nova acció reivindicativa.

- Esmorzar reivindicatiu davant les seus de Medi Ambient i de Salut Pública:

No deixis fotre més per tots aquests xoriços, millor vine amb nosaltres a crospir-te'ls

Dijous 15 de juliol de 10 a 11 del matí, davant la seu del Sector de Medi Ambient (Torrent de l'Olla, 218) i el mateix dia d'11 a 12 del matí, davant la seu de l'Agència de Salut Pública (Pl. Lesseps, 1) els delegats i delegades de la CGT a l'Ajuntament de Barcelona i a l'Institut Municipal de Parcs i Jardins organitzem una xoriçada popular.

Amb aquests dues accions volem demanar:

•La retirada del decret-llei de retallada de salaris al Sector Públic, de congelació de les pensions, de cancel·lació de drets socials i d'ajornament indefinida d'inversions públiques.

•La retirada del nou decret que intensificarà la situació precària dels treballadors, afeblirà la negociació col·lectiva, posarà en perill el finançament de la Seguretat Social i afavorirà en definitiva el contrari del que diu perseguir (l'augment de l'atur) per la via de l'abaratiment de l'acomiadament.

•L'abandó de les pretensions del govern de revisar a la baixa els drets dels treballadors i treballadores en matèria de pensions i seguretat social, cosa que ja ha anunciat que farà aquest mateix estiu.

I també demanem:

•Que l'Ajuntament respecti els seus compromisos amb els treballadors i
treballadores municipals.

•Que si s'ha d'aprimar, que s'aprimi l'Administració Municipal per la via de suprimir la sobreabundància de càrrecs directius i de confiança, que es recentralitzin les empreses i organismes autònoms que en comptes de sumar eficiència sumen gerents i directors i enfosqueixen la gestió dels diners públics.

•Que s'acabi amb l'arbitrarietat en la definició i provisió de llocs de treball, ja n'hi ha prou de lliures designacions.

•Que s'aprovi i executi tota l'Oferta Pública d'Ocupació necessària per acabar amb la situació d'incertesa dels molts interins i per garantir una prestació digna i directa dels serveis municipals. Per crear ocupació, s'ha de començar per oferir ocupació quan cal personal per prestar els serveis als quals l'Administració està compromesa.


Attached documents