CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acollida i concentració de la marxa de la dignitat a Lleida 2 i 3 de març

Diumenge, 2 març, 2014

22m_lleida.jpg

Diverses organitzacions sindicals, polítiques i Plataformes ciutadanes de la ciutat de Lleida reunides el passat dia 24 de febrer han acordat de participar en les Marxes de la Dignitat que confluiran a Madrid el proper 22 de març procedents de tots els punts de l’Estat amb l’objectiu de manifestar el més absolut rebuig a totes les retallades en els serveis públics i per la restauració dels drets socials arrabassats durant aquests cinc anys de crisi-estafa que fa que pateix la societat catalana i espanyola.

La columna catalana, la primera que s’ha posat a caminar, arribarà a Lleida el proper diumenge dia 2 de març i hi sojornarà aquest dia i l’endemà. És per això que les entitats més amunt esmentades han preparat una sèrie d’actes de rebuda dels i les participants en la Marxa així com de difusió de les raons d’aquesta iniciativa durant aquests dos dies.

Així mateix és prevista la realització d’una manifestació a la nostra ciutat el mateix dia 22 de març a partir de 2/4 de 6 de la tarda que partirà de la plaça Ricard Viñes.

Us adjuntem el programa d’accions previstes i us encoratgem a fer-ne el màxim seguiment i difusió des del vostre mitjà.

Gràcies.

Per qualsevol aclariment, dubte o altra qüestió, podeu contactar amb el Grup de Suport i Difusió de la Marxa de la Dignitat/22 de març a través d’aquests telèfons:

Rafa Caballero Tel: 636789227

Jaume Añé . Tel.: 616516862

Federació Intercomarcal CGT Lleida

22M Marxa de la Dignitat. Manifest Lleida

Atur, pobresa, desnonaments, repressió, polítiques retrògrades, són els motius pels quals tots i totes ens mobilitzem, per recuperar la nostra dignitat, els nostres drets i revertir la situació en la qual ens trobem.

La situació demana una resposta col•lectiva: partits i governs esquitxats per la corrupció apliquen sense contemplació les polítiques antisocials de la Troika: el FMI, la UE i el BCE, amb l’objectiu de salvar la banca i fer-nos pagar un deute il•legítim.

Més de 800 mil aturats a Catalunya, molts ja sense cap tipus de prestació, llocs de treball precaris que no fan més que augmentar la pobresa, mentre uns pocs veuen augmentar les seves insultants fortunes.

I malgrat tot, resistim: la vaga de Panrico, la dels TMB i els nombrosos casos de defensa del serveis públics, especialment sanitat i educació, ens mostren que l’acció col•lectiva té els seus fruits.

Avui més que mai, la majoria de la població rebutja un sistema que es basa en la desigualtat, la misèria i la submissió. Que nega el dret a l’autodeterminació dels pobles. Tampoc ens sentim identificats amb els governs del PP, PSOE, CiU i els seus suports, que aplicant les polítiques d’austeritat s’han mostrat com els més fidels servidors de la Troika.

La Marxa de la Dignitat vol recollir totes i cadascuna de les reivindicacions del nostre país i l’articulació d’un moviment col•lectiu que, amb continuïtat, defensi amb contundència el pa, el treball, un sostre i la dignitat per a tots i totes. La lluita i la mobilització acaben donant el seu fruit!

Perquè la lluita és col·lectiva, però la decisió de lluitar és individual, personal, íntima, com ho és la de seguir o claudicar.

CALENDARI MARXA DE LA DIGNITAT A LLEIDA
2 i 3 de març de 2014

- Diumenge, 2 de març

17.00h Trobada al Rectorat de la Rambla d’Aragó de les persones que
vulguin anar a rebre els companys/es que vénen caminant des de Barcelona. En un parell de cotxes, es faria el trasllat d’aquestes persones fins al cementiri, a l’entrada de Lleida.

17.30h Inici, plegats, de la marxa d’entrada a la ciutat.

19.00h Arribada a l’alberg Sant Anastasi. Concentració a les seves portes.
Breu declaració i comiat fins l’endemà.

- Dilluns, 3 de març

17.00h Assemblea de preparació de la manifestació del dia 22 de març. Al
local de la CGT.

19.30h. Concentració de suport i assemblea amb els participants a la Marxa, Plaça de Sant Joan.

NOTA. Hem endarrerit mitja hora l’inici de l’assemblea atès que a les 6 de la tarda, a la mateixa plaça, hi ha una assemblea de docents i treballadores de l’Ensenyament públic.

Més informació:

- WEB CGT LLEIDA

- EMAIL: fi.cgtlleida@gmail.com