CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acomiaden un afiliat de CGT al Barcelona City Tour

Diumenge, 18 desembre, 2011

El passat 14 de desembre van acomiadat al company V. M., conductor de l'empresa Barcelona City Tour i afiliat a CGT.

L'excusa esgrimida per la direcció per consumar aquest atropellament va ser que el company, estant de paisà per estar de vacances, va pujar a un autobús a plaça Catalunya, per baixar una parada més enllà, a la Catedral.

El veritable motiu és acovardir i atemorir els treballadors, ja que després d'un procés de vaga el mes d'agost passat, ha sorgit amb força una secció sindical de CGT a l'empresa, de la qual el company V. és membre destacat.

Cal recordar que ja a l'agost, la direcció de l'empresa va respondre amb 20 acomiadaments a la convocatòria de vaga, i pel que es veu, segueix actuant amb total impunitat.

Recordem que el comitè d'empresa està format per 9 membres, tots ells de CCOO, i fins ara, no donen senyals de voler defensar al company.

Davant la negativa del comitè de cridar a una assemblea, la secció sindical de CGT, ha convocat assemblea per a tots els treballadors per organitzar la defensa del company V., alhora que s'intentarà parar d'una vegada els peus a una direcció feixista que segueix actuant com si FRANCO estigués viu.

El treballador ja ha cursat la denuncia corresponent i està a l’espera que el jutge o la jutgessa decideixen si aquest és un acomiadament nul per discriminació sindical. Mentrestant, la CGT ha començat una campanya de denuncia pública dels fets entre els usuaris d’aquesta empresa. Pancartes, octavetes informaran a la gent de Barcelona de com se les gasta la Direcció de Barcelona City Tour.

Defensar els teus drets laborals no hauria de ser cap motiu d’acomiadament!

Secretaria d'Acció Sindical de la CGT de Catalunya.