CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acomiaden un delegat de CGT a Emte Service Tarragona

Dilluns, 27 setembre, 2010

Salvatge persecució sindical a Emte Service

Manu Vidal acomiadat per lluitar

A només dos dies de la Vaga general del 29 S, els empresaris no perden el temps i utilitzen la reforma laboral per a acomiadar als treballadors més combatius. El dilluns 27, a primera hora del matí i en el seu primer dia de treball després de les seves vacances, han convocat a Manu Vidal a una reunió en la qual li han presentat el seu acomiadament d'efecte immediat al·legant causes objectives.

Manu Vidal, delegat LOLS de CGT a Emte Service de Tarragona, ha destacat en els últims anys per la defensa d'un sindicalisme combatiu, per la defensa dels llocs de treball en la seva empresa i per l'organització dels treballadors del sector del metall dels polígons industrials de Tarragona.

A Emte Service, gràcies a l'acció sindical dels companys, l'empresa es va veure obligada a retrocedir en gairebé tots els seus atacs. Van haver de reincorporar a Juanma Carillo i retirar les sancions contra Isma Pérez i al propi Manu, el qual també formava part de la campanya d'assetjament sindical per part de l'empresa. Tots aquests atacs van ser repel·lits.

Ara, amb la nova reforma laboral, tornen a la càrrega amb els seus atacs, aquesta vegada protegits amb la nova normativa i de forma molt barata.

AQUEST ACOMIADAMENT ÉS UN MOTIU MÉS PER A SECUNDAR AMB FORÇA LA VAGA GENERAL.

Des de la secció sindical de la CGT anunciem l'inici d'una campanya local i estatal per a tirar enrere aquesta nova agressió. Informarem puntualment dels avanços i esdeveniments.

Secció Sindical CGT Emte Service Tarragona / CGT Tarragona