CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acords adoptats en l’assemblea d’afectats per l’ERO de Nissan convocada per CGT el 31 de juliol

Dissabte, 1 agost, 2009

El divendres 31de juliol va tenir lloc l'assemblea d'afectats pel nou ERO de NISSAN. La Secció Sindical de CGT va convocar als companys que van ser afectats per l'ERO de NISSAN, independentment de la seva afiliació sindical o de si no estan afiliats, per a informar-los dels passos que individualment han de seguir i dels que podrem realitzar de manera col·lectiva.

En aquest sentit es van tractar els següents punts:

* Creació de la COORDINADORA D'AFECTATS DE NISSAN.

* Assessorament jurídic individual de cada treballador.

* Presentació de recurs contra l'aprovació de l'ERO.

* Estudiar les possibles denúncies quant a la manipulació de l'afectació de l'ERO.

Dintre de la coordinadora d'afectats, concretarem noves dates per a l'aprovació d'un calendari de mobilitzacions. En aquest aspecte volem recalcar que els afectats per l'ERO som tots companys que han tingut la desgràcia de ser triats per al seu acomiadament.

En aquesta convocatòria els companys van poder demostrar el seu rebuig a com s'havia "seleccionat" al personal acomiadat, denunciant manipulacions i discriminacions per diversos motius. També vam poder comprovar la persecució que havíen tingut els treballadors afiliats a la CGT.

A nivell de sindicat emprendrem les accions legals necessàries per a mostrar la discriminació que els treballadors afiliats a aquest sindicat han tingut cap a la seva llibertat sindical.

Una vegada acabada l'assemblea vam realitzar una manifestació en Direcció al Departament de Treball, on vam mostrar el nostre rebuig a la aprovació de l'ERO i així ho vam fer saber al Director General de Relacions Laborals.

- Noticia de TV3 "Els treballadors de Nissan no es rendeixen" (31-7-09)

INFORMACIÓ ADVOCATS PER A ACOMIADATS NISSAN

Realitzada la 1a assemblea d'afectats pels acomiadaments dintre de Nissan, comunicar-vos als assistents informació sobre el tema dels advocats:

Donada la importància del temps i el motiu, el sindicat CGT posa a la disposició de tots aquells afectats el gabinet jurídic a la nostra disposició. Adreça: Via Laietana, edifici de CGT, 9ª planta.

Informem que el dilluns dia 3 a partir de la 11 del matí podreu realitzar les primeres visites. Per temes organitzatius i amb previsió, us demanem que ens anem escalonant aquests dies amb paciència doncs, la gent acomiadada sou molts.

Continuarem atenent durant: Dilluns dia 3 tarda - dimarts dia 4 tarda -dimecres dia 5 tarda - dijous dia 6 tarda.

Aquesta opció és la que us recomanem ja que hem pogut constatar amb el gabinet d'advocats que estaran a la nostra plena dedicació durant aquests dies. Informar-vos que els que vagin a assistir al gabinet de Leopoldo Garcia Quinteiro, al carrer Ballin, heu trucar primer. Informar-vos que l'opció d'Isabel Molina que us vam dir en l'assemblea que seria a partir del dia 10, és el mateix gabinet que ens atendrà aquesta setmana en el sindicat.

Secció Sindical CGT Nissan

cgtnissan.blogspot.com/