CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acte al Vendrell el 18 de març: Com sortim de l’espiral de la repressió?

Diumenge, 13 març, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Com sortim de l'espiral de la repressió?

Acte amb les intervencions de representants de Justícia x Yassir, Alfon libertad, Ni Muts Ni a la Gàbia, Operació pandora, Madres Contra la Represión, 3 del Vendrell, Familiars Aturem el Parlament i Veus Davant la Repressió.

Divendres 18 de març, 19h. a la sala d'actes sindical, c/Nord 11-13, El Vendrell.

En aquesta taula rodona comptarem amb la presència de diversos grups de suport de casos de la comarca (com els 3 del Vendrell i Justícia per Yassir), de Catalunya ( Ni muts ni a la Gàbia, Pandora, Familiars del Parlament ) i de l'estat espanyol ( Alfon Libertad i Madres contra la Represión ). A més intervindràn autors del llibre 'Veus davant la repressió' i, a mode d'introducció sobre suport psicològic i social, en Rubén Benedicto.

Entre totes i tots mirarem com parlem sobre la repressió. Partint de casos i experiències concretes debatrem sobre com vivim la repressió individualment i col·lectivament, com enfoquem el suport a les encausades i als seus entorns més directes ( familiars, parelles...), com afrontem les conseqüències també en els grups de suport i, naturalment, com ens organitzem. Som capaces de fer una xarxa de suport per a totes? Sabem explicar què és la repressió, quina funció té i quines en són les conseqüències? Sabem parlar de pors?

De tot això i més en parlarem aquest divendres. Us hi esperem.

Com sortim de l'espiral de la repressió? 18 de març al Vendrell

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció