CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acte al Vendrell el 18 de març: Com sortim de l’espiral de la repressió?

Diumenge, 13 març, 2016

Com sortim de l'espiral de la repressió?

Acte amb les intervencions de representants de Justícia x Yassir, Alfon libertad, Ni Muts Ni a la Gàbia, Operació pandora, Madres Contra la Represión, 3 del Vendrell, Familiars Aturem el Parlament i Veus Davant la Repressió.

Divendres 18 de març, 19h. a la sala d'actes sindical, c/Nord 11-13, El Vendrell.

En aquesta taula rodona comptarem amb la presència de diversos grups de suport de casos de la comarca (com els 3 del Vendrell i Justícia per Yassir), de Catalunya ( Ni muts ni a la Gàbia, Pandora, Familiars del Parlament ) i de l'estat espanyol ( Alfon Libertad i Madres contra la Represión ). A més intervindràn autors del llibre 'Veus davant la repressió' i, a mode d'introducció sobre suport psicològic i social, en Rubén Benedicto.

Entre totes i tots mirarem com parlem sobre la repressió. Partint de casos i experiències concretes debatrem sobre com vivim la repressió individualment i col·lectivament, com enfoquem el suport a les encausades i als seus entorns més directes ( familiars, parelles...), com afrontem les conseqüències també en els grups de suport i, naturalment, com ens organitzem. Som capaces de fer una xarxa de suport per a totes? Sabem explicar què és la repressió, quina funció té i quines en són les conseqüències? Sabem parlar de pors?

De tot això i més en parlarem aquest divendres. Us hi esperem.

Com sortim de l'espiral de la repressió? 18 de març al Vendrell