CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Vendrell, per a la manifestació del 29 de juny

Dimecres, 19 juny, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Aquest dimarts 18 de juny a la tarda es va realitzar l’acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la campanya del 29J Contra el Feixisme, que culminarà amb una manifestació unitària convocada el pròxim dissabte, 29 de juny, a les 11:30h del matí.

Aquest esdeveniment, tot i que s’ha hagut de dur a terme en un espai tancat per l´alta probabilitat de pluja (la sala d´actes de l’edifici sindical) i no a la Plaça Nova, com estava previst, ha comptat amb la presència de més d’una seixantena de persones.

Des de l’organització del 29J Contra el Feixisme volem destacar i agrair les intervencions de Iolanda Maurici i David Karvala (UCFR), d’Alba Cuevas (SOS Racisme), Rosa Cañadell (USTEC), i els diputats Oriol Amorós (ERC), Quim Arrufat (CUP), Hortènsia Grau (ICV), Xavier Sabaté (PSC) i Lorena Vicioso (EUiA), que han posat de manifest l’amenaça que representa el creixement dels moviments feixistes i racistes al nostre país i al conjunt d’Europa.

Al llarg de les seves intervencions també s’ha abordat la situacions socials, polítiques i econòmiques que propicien aquest auge de l’extrema dreta, així com els mecanismes de pedagogia i lluita que es poden adoptar fer fer-li front. S´han fet intervencions amb un discurs clar del vincle existent entre el capitalisme i el feixisme xenòfob.

L’esdeveniment ha conclòs amb la presentació del cartell de la manifestació i una fotografia de tots els ponents de l’acte per tal de mostrar el seu suport a la convocatòria del pròxim 29 de juny.

#29JCONTRAELFEIXISME

Més informació:

- Web Unitat contra el feixisme i el racisme

- Facebook Unitat contra el feixisme i el racisme

- Twitter Unitat conta el feixisme i el racisme

acte suport el vendrell contra el racisme i el feixisme

Cartell mobilització 29 de juny:

cartell manifestació 29 juny a El Vendrell contra el feixisme

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció