CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Vendrell, per a la manifestació del 29 de juny

Dimecres, 19 juny, 2013

Aquest dimarts 18 de juny a la tarda es va realitzar l’acte de suport d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a la campanya del 29J Contra el Feixisme, que culminarà amb una manifestació unitària convocada el pròxim dissabte, 29 de juny, a les 11:30h del matí.

Aquest esdeveniment, tot i que s’ha hagut de dur a terme en un espai tancat per l´alta probabilitat de pluja (la sala d´actes de l’edifici sindical) i no a la Plaça Nova, com estava previst, ha comptat amb la presència de més d’una seixantena de persones.

Des de l’organització del 29J Contra el Feixisme volem destacar i agrair les intervencions de Iolanda Maurici i David Karvala (UCFR), d’Alba Cuevas (SOS Racisme), Rosa Cañadell (USTEC), i els diputats Oriol Amorós (ERC), Quim Arrufat (CUP), Hortènsia Grau (ICV), Xavier Sabaté (PSC) i Lorena Vicioso (EUiA), que han posat de manifest l’amenaça que representa el creixement dels moviments feixistes i racistes al nostre país i al conjunt d’Europa.

Al llarg de les seves intervencions també s’ha abordat la situacions socials, polítiques i econòmiques que propicien aquest auge de l’extrema dreta, així com els mecanismes de pedagogia i lluita que es poden adoptar fer fer-li front. S´han fet intervencions amb un discurs clar del vincle existent entre el capitalisme i el feixisme xenòfob.

L’esdeveniment ha conclòs amb la presentació del cartell de la manifestació i una fotografia de tots els ponents de l’acte per tal de mostrar el seu suport a la convocatòria del pròxim 29 de juny.

#29JCONTRAELFEIXISME

Més informació:

- Web Unitat contra el feixisme i el racisme

- Facebook Unitat contra el feixisme i el racisme

- Twitter Unitat conta el feixisme i el racisme

acte suport el vendrell contra el racisme i el feixisme

Cartell mobilització 29 de juny:

cartell manifestació 29 juny a El Vendrell contra el feixisme