CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acte el 20 de juny al Vendrell contra casos de repressió que afecten activistes del Baix Penedès i Garraf: Cas Expert, Cas Isma i Dani, Cas 3 del Vendrell

Dimarts, 16 juny, 2015

A LA CGT DE CATALUNYA I MOVIMENTS SOCIALS

Companyes, companys;

El proper dissabte 20 de juny, la CGT del Baix Penedès, juntament amb l’organització juvenil Arran del Vendrell, realitzarem, sota el lema ENS MOU LA SOLIDARITAT, un acte de denúncia dels diversos casos repressius que afecten la nostra comarca. Entre els casos repressius de la comarca hi és el Cas Expert, pretenen processar a 6 companyes del Baix Penedès i Garraf, demanant penes de presó d’entre 3 anys i 2 mesos a 4 anys i sis mesos, així com multes econòmiques de 3.000 € a cadascuna de les encausades (recordem que la Vista Oral serà el pròxim 9 de juliol al Jutjat nº2 de Tarragona).

A l’acte també es denunciaran els casos de l’Isma & Dani, amb imputacions penals de 9 anys de presó, així com el Cas dels 3 del Vendrell, amb demandes de presó de fins a 6 anys i 6 mesos (tots dos casos per la vaga general del 29-M a Barcelona).

Amb aquest, volem mostrar públicament el nostre suport a tots els encausats i encausades per la vaga general del 29-M, que aviat hauran encarar els processos judicials pels delictes que injustament se’ls imputa, així com també a totes les lluitadores sindicals i socials que pateixen (patim) l’actual estat d’EXCEPCIÓ, que per a nosaltres, les oprimides i les explotades pel capitalisme és la NORMA.

L’acte començarà a les 20.00h a la Plaça Nova del Vendrell, i comptarà amb les intervencions de membres dels grups de suport de l’Isma i el Dani, dels 3 del Vendrell (encausats per la vaga general del 29 de març de 2012), les encausades del Cas Expert, la Sílvia Villullas del col·lectiu Des-Muntatge 4F (participant en el documental Ciutat Morta), i el company del Garraf Rubén Benedicto, psicòleg expert en suport psicosocial antirepressiu. També comptarem amb les actuacions musicals de Mateolika i de la cantautora penedesenca Marina Ràfols.

Us agrairem que en feu una crida a la participació i difusió.

CONTRA LA SEVA REPRESSIÓ, LA NOSTRA SOLIDARITAT!

SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES!

Nº COMPTE SOLIDARIA CAS EXPERT: IBAN: ES77 2013 3059 41 0210121861

Salut i lluita

CGT Baix Penedès

https://www.facebook.com/cgtbp
https://twitter.com/cgtbaixp

SIGNA I DIFON:
www.change.org/casoExpert

ADHESIONS A LA CAMPANYA PER LA ABSOLUCIÓ DE LES ENCAUSADES DEL CAS EXPERT.
http://goo.gl/forms/ZKrTBp1ICZ

>>> Cartell en document adjunt.

- TWITTER CAS EXPERT

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

Acte antirepressiu el 20 de juny a El vendrell