CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Acte públic a Barcelona el 14 de novembre: Tu et mous, “La Caixa” et cobra. Ombres de la T-Mobilitat

Dimecres, 12 novembre, 2014

Des d'Stop Pujades i la Mesa Popular del Transport Públic, organitzem una xerrada informativa el proper divendres dia 14 de novembre a les 19h a l'Ateneu del Clot (c/Muntanya, 16bis). La xerrada consistirà en una exposició sobre la T Mobilitat, la nova iniciativa privatitzadora de l'Autoritat del Transport Metropolità que cedirà a La Caixa els drets sobre el transport públic.

Malgrat el silenci i secretisme amb el qual s'ha impulsat l'adjudicació d'aquesta iniciativa, des de la MPTP hem fet una investigació acurada que ha permès plantejar molts dubtes entorn la T Mobilitat, així com conèixer xifres reals del cost que li pot generar al sistema públic. Aquests dubtes, per tant, han de ser compartits amb totes les entitats i col·lectius que treballen per un transport públic de qualitat i popular i per capgirar aquest model de ciutat insostenible per les nostres veïnes.

Evidentment, després de la xerrada convidem al públic a participar del debat per a començar a traçar estratègies de com frenar aquest nou atac als béns i serveis públics.

Telèfon de premsa: 647.47.36.05.
stoppujadestransport@gmail.com

Divendres dia 14 de novembre a les 19h
a l'Ateneu del Clot (c/ Muntanya, 16bis).
Metro Clot L1, L2 - Renfe Clot-Aragó

STOP PUJADES

http://stoppujadestransport.blogspot.com

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció