CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes a Reus pel 8 de març, dia de la dona treballadora

Divendres, 1 març, 2013

Cartell actes 8 març Reus

Dones en Acció és una plataforma de col·lectius (CGT, Casal Despertaferro, Arran, H2O) que organitza els actes relacionats amb el 8 de març, dia de la dona treballadora, a Reus

El programa d'actes per al 8 de març de 2013 és:

- Documental i debat "Somos viento". Dilluns 4 de març, a les 20.30h al Bar Campus (Sant Llorenç 11). El documental reflecteix, a través de la mirada d'Amparo Sánchez, líder del grup musical Amparanoia i feminista declarada, la seva experiència personal viscuda durant la visita a Mèxic D.F. i als caracoles zapatistes de Chiapas. També es llegirà la Ley Revolucionaria de las Mujeres i es posarà una paradeta de venda d'artesanies per ajudar el projecte de salut comunitària que durant 8 anys des de La Reus Societat Civil porten a terme a Chiapas, Mèxic.

- Documental "No s'accepten propines" amb la participació de la directora Estefania Savall. Dimecres 6 de març, a les 19.30h, al Casal de la Dona de Reus (Plaça Patacada 9). Per a més informació llegiu l'entrevista a Estefania Saval, co-directora del documental, al web http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article8754

- Manifestació "Contra l'ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista", divendres 8 de març a les 19h. Estàtua dels Despullats, Tarragona.

- Xerrada "Com ens afecta l'avortament? A nivell legal, emocional i relacional", a càrrec de Isa Garnika, (Secretaria de Gènere de la CGT de Catalunya). Dissabte 9 de març, a les 12h. Casal Despertaferro (Martí Napolità 7).

- Taller de defensa personal. Dissabte 9 de març, a les 17h al Casal Despertaferro, a càrrec de Xavi López.

- Sopar i Festa del Dia de la Dona Treballadora. Dissabte 9 de març, a les 21.30h a la Taverna Despertaferro (cal reserva prèvia a la mateixa taverna.)

Esperem la vostra participació, salut i lluita!

A més hem engegat una campanya anomenada "el feminisme es crida des dels balcons" amb l'objectiu de visualitzar la lluita al carrer des de cada balcó amb pancartes reivindicatives. Podeu trobar pancartes al local de la CGT de Reus, qui en vulgui que les passi a buscar.

8 de març: "Contra l'ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista!"

Secretaria d'Acció Social de la CGT Baix Camp - Priorat