CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes al Vallès Oriental en defensa d’unes pensions públiques i dignes: xerrada el 19 d’octubre i manifestacions el 24 d’octubre

Dijous, 17 octubre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Xerrada Granollers 19 d'octubre

La CGT del Vallès Oriental crida a participar en les mobilitzacions convocades en la comarca per al pròxim 24 d'Octubre en defensa de les pensions i en suport a la Vaga d'ensenyament

Una altra vegada ens trobem amb que el govern del PP es llança a per les pensions al·legant una insostenibilitat que solament ells comparteixen, al costat dels experts nomenats a dit per a tal fi.

El resultat d'aquest nou atracament suposa passar de pensions com dret a pensions com negoci, introduint l'anomenat factor de sostenibilitat en funció de l'esperança de vida de la població i eliminant així mateix la revaloració automàtica de la pensió a cobrar, com sempre serà per sota de l'IPC anual.

Amb això aconsegueixen anar minvant els diners que cobrem després de tota una vida de treball amb la fi última que banquers i especuladors omplin les seves arques a costa de la creació de plans privats de pensions.

Mentre al poble pla se l'esprem amb impostos, amb baixades generalitzades de salaris i pensions, amb el càstig de l'atur i l'eliminació dels serveis públics, observem com en la classe política s'instaura un sistema de corrupció generalitzada, prebendes econòmiques i amiguismes clientelars que fan posar vermell al món sencer fent insostenible la nostra passivitat.

És hora de treure'ls a tots de les seves poltrones d'or, de recuperar el que és nostre i que ens estan robant les elits financeres amb el suport d'una falsa democràcia que riu de totes i tots nosaltres.

La lògica incoherent segons la qual per a acabar amb l'atur, salvar la sanitat pública, l'ensenyament, les pensions, les cures…. ens diuen que l'únic camí possible és treballar més per menys, en jornades més llargues, durant més anys i privatitzant-lo tot. S'ha demostrat sobradament que és una bogeria que necessita un urgent tractament de xoc.

- Activitat prèvia per a aquesta jornada:

Dissabte 19 d'Octubre a les 18.30h, conferència en el restaurant-libreria Anònims de Granollers (Miquel Ricomà 57): Ofensiva contra els pensions. Un nou atac a la classe treballadora.

Amb: Àlex Tisminetzky, advocat laboralista del Col.lectiu Ronda i Marina Duñach, membre de la Comissió de jubilats i pensionistes de Mollet.

Organitzen: Arran Granollers, Assemblea Llibertaria del Vallès Oriental, CGT Vallès Oriental, CNT Granollers, CUP Granollers i Cooperativa Integral Catalana

- Dijous 24 d'Octubre

Mollet del Vallès: Manifestació en defensa de les pensions públiques a les18.00h a la Plaça Prat de la Riba, organitzada per la Comissió de pensionistes i jubilats, a la que des d'aquest sindicat donem suport.

Granollers: Concentració en defensa de les pensions públiques a les 19.00h en la Plaça la Porxada (convoquen Arran, Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT, CNT, CUP, CP Esquerda i Cooperativa Integral Catalana).

Federació Comarcal CGT Vallès Oriental

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció