CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes al Vallès Oriental en defensa d’unes pensions públiques i dignes: xerrada el 19 d’octubre i manifestacions el 24 d’octubre

Dijous, 17 octubre, 2013

Xerrada Granollers 19 d'octubre

La CGT del Vallès Oriental crida a participar en les mobilitzacions convocades en la comarca per al pròxim 24 d'Octubre en defensa de les pensions i en suport a la Vaga d'ensenyament

Una altra vegada ens trobem amb que el govern del PP es llança a per les pensions al·legant una insostenibilitat que solament ells comparteixen, al costat dels experts nomenats a dit per a tal fi.

El resultat d'aquest nou atracament suposa passar de pensions com dret a pensions com negoci, introduint l'anomenat factor de sostenibilitat en funció de l'esperança de vida de la població i eliminant així mateix la revaloració automàtica de la pensió a cobrar, com sempre serà per sota de l'IPC anual.

Amb això aconsegueixen anar minvant els diners que cobrem després de tota una vida de treball amb la fi última que banquers i especuladors omplin les seves arques a costa de la creació de plans privats de pensions.

Mentre al poble pla se l'esprem amb impostos, amb baixades generalitzades de salaris i pensions, amb el càstig de l'atur i l'eliminació dels serveis públics, observem com en la classe política s'instaura un sistema de corrupció generalitzada, prebendes econòmiques i amiguismes clientelars que fan posar vermell al món sencer fent insostenible la nostra passivitat.

És hora de treure'ls a tots de les seves poltrones d'or, de recuperar el que és nostre i que ens estan robant les elits financeres amb el suport d'una falsa democràcia que riu de totes i tots nosaltres.

La lògica incoherent segons la qual per a acabar amb l'atur, salvar la sanitat pública, l'ensenyament, les pensions, les cures…. ens diuen que l'únic camí possible és treballar més per menys, en jornades més llargues, durant més anys i privatitzant-lo tot. S'ha demostrat sobradament que és una bogeria que necessita un urgent tractament de xoc.

- Activitat prèvia per a aquesta jornada:

Dissabte 19 d'Octubre a les 18.30h, conferència en el restaurant-libreria Anònims de Granollers (Miquel Ricomà 57): Ofensiva contra els pensions. Un nou atac a la classe treballadora.

Amb: Àlex Tisminetzky, advocat laboralista del Col.lectiu Ronda i Marina Duñach, membre de la Comissió de jubilats i pensionistes de Mollet.

Organitzen: Arran Granollers, Assemblea Llibertaria del Vallès Oriental, CGT Vallès Oriental, CNT Granollers, CUP Granollers i Cooperativa Integral Catalana

- Dijous 24 d'Octubre

Mollet del Vallès: Manifestació en defensa de les pensions públiques a les18.00h a la Plaça Prat de la Riba, organitzada per la Comissió de pensionistes i jubilats, a la que des d'aquest sindicat donem suport.

Granollers: Concentració en defensa de les pensions públiques a les 19.00h en la Plaça la Porxada (convoquen Arran, Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT, CNT, CUP, CP Esquerda i Cooperativa Integral Catalana).

Federació Comarcal CGT Vallès Oriental

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció