CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes amb motiu dels 15 anys de l’assassinat de Pedro Álvarez a l’Hospitalet

Dimecres, 19 desembre, 2007

Fa 15 anys que Pedro Álvarez, un jove treballador nascut a Barcelona, va ser assassinat a L'Hospitalet per un agent de policia de la Brigada de Seguretat Ciutadana, arran d'una discussió.

El 15 de desembre es va realitzar una ofrena floral a La Torrassa, L'Hospitalet de Llobregat, en el lloc on va ser assassinat. El mateix dia una manifestació va recórrer els carrers del centre de Barcelona. Per altra banda, el 18 de desembre Juanjo Álvarez, pare de Pedro, va fer lliurament d'una carta a Ernest Benach, President del Parlament de Catalunya, i a Joan Saura, Conseller d’Interior, en la qual els insta que compleixin amb la seva obligació i esclareixin el cas del seu fill, en lloc d'intentar entorpir el seu legítim dret a reclamar justícia.


Les Forces d'Ordre Públic s'han dedicat a identificar i pressionar a la família i amics de PEDRO ALVAREZ, i no a identificar i a posar en mans de la justícia a l'assassí, ja que durant 15 anys s'ha mirat a altre costat; tret que es tinguin altres informacions que no s'han donat a conèixer a aquesta part.

JA N'HI HA PROU D'AMAGAR LES MISÈRIES DE LA CIUTAT DE BARCELONA!

No descansarem fins que facin Justícia! No descansarem fins que agafin a l'assassí, doncs saben qui és!

HAUREM D'ESPERAR ALTRES 25 ANYS, PERQUÈ S'APROVI UNA NOVA LLEI DE LA MEMÒRIA HISTORICA DE LA “DEMOCRÀCIA“? FACIN JUSTÍCIA!!

Galeria d'imatges:

http://www.rojoynegro.info/2004/spip.php?article20458

Secretaria de Relacions amb el Mitjans de Comunicació CGT Catalunya