CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes Commemoratius 50 aniversari Quico Sabaté

Dilluns, 4 gener, 2010

Amb motiu del 50 aniversari de la mort en combat de Quico Sabaté, la Comissió 50 anys Quico Sabaté posa en marxa, a partir de dimarts dia 5 de gener i fins al mes de juny, un extens programa d'actes per commemorar l'assassinat del guerriller de l'Hospitalet del Llobregat, en què hi haurà exposicions, actes d'homenatge, presentacions de llibres, debats i concerts com el de Paco Ibáñez, entre d'altres.

El tret d’inici dels actes serà el proper dimarts 5 de gener amb l’Ofrena floral a la tomba d’en Quico que es celebrarà com cada any, a les 12h del matí al Cementiri de Sant Celoni.

Divendres 8 de gener, tindrà lloc la presentació del llibre “Tren Correu 1104” a càrrec del seu autor, Joan Ventura, a la Llibreria 4 gats de Sant Celoni, a les 20 hores. El llibre està basat en el darrer viatge d’en Quico Sabaté.

El mateix Joan Ventura ens acompanyarà, dissabte 9 de gener (10h.,Cementiri de Sant Celoni) per la passejada històrica que seguiran les darreres passes d’en Quico per la vila de Sant Celoni. A continuació es durà a terme l’Acte d’Homenatge i dinar popular.

A continuació trobareu informació detallada dels actes del mes de gener.

- Dimarts, 5 de gener, 12 h.

Ofrena floral al cementiri de Sant Celoni.

- Divendres, 8 de gener, 8 vespre

Presentació del llibre "Tren correu 1104", de Joan Ventura, sobre el darrer viatge de Quico Sabaté. Llibreria Els 4 gats.

- Dissabte, 9 de gener, 10 matí

10.00. Passejada històrica per Sant Celoni comentada per Joan Ventura.
11.45. Ofrena floral al c/ Santa Tecla i espectacle: Colla Bastonera Quico Sabaté, Grallers de Breda, Geganters de Sant Celoni i Colla de Diables de Sant Celoni.

14.00. Dinar a l'escola de música.

15.00. Actuació teatral a càrrec de Gall Roig + concert d'Albert Hirujo + col·laboració de l'actor Jordi Dauder. Preu dinar + teatre + concert: 10 euros

Tanmateix us donem a conèixer que s’ha creat per a l’ocasió, un calendari commemoratiu que podreu adquirir durant les activitats programades i al Casal Quico Sabaté en horari de 19h a 21h i de 23h a 2h tots els divendres i dissabtes.

Recordeu que trobareu tota la informació actualitzada a http://50aniversariquicosabate.blogspot.com

Comissió 50 anys Quico Sabaté

50aniversariquicosabate@gmail.com

Programa Complert de Actes

http://docs.google.com/fileview?id=0B22JMkCFhP0zYzgyMzNmNzMtODQ4Ni00ZGUxLTg3NTItNzQ0Y2Q3YjhmZjc2&hl=en