CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes d’inauguració del nou local de l’Ateneu Llibertari de Reus el 19 de juliol

Dilluns, 14 juliol, 2014

El pròxim dissabte 19 de juliol s’inaugura l’Ateneu Llibertari de Reus, al carrer Anselm Clavé núm. 5. La jornada començarà a les 11h, amb un mercat d’intercanvi, al migdia, a les 12h està previst un concert-vermut amb la cantautora Sílvia Tomàs i l’acústic en solitari de Juanito Pikete. Després, a les 14h hi haurà dinar popular (4€), al que cal confirmar l’assistència al correu ateneu.llibertari.reus@gmail.com, i a partir de les 17h kafeta i activitats diverses (música, poesia, micro obert…).

Entre l'any 1984 i l'any 2000 ja va existir a Reus un Ateneu Llibertari, que tenia el seu local al c/Sant Vicenç (molt a prop del nou local) i va ser un important referent dins l'àmbit llibertari i alternatiu local, català i estatal, punt de reunió de col·lectius, organitzador de nombrosos actes, concerts, activitats, mobilitzacions i campanyes, seu de la revista La Lletra A, dinamitzador cultural i social i escola d'activistes.

L’any passat, després d’una primera ronda de contactes i veure la resposta positiva d’un important nombre de persones interessades en el projecte d’obertura d’un espai de difusió de les idees llibertàries a Reus, es va decidir, al setembre, convocar una primera assemblea per tal de reunir-se i començar a parlar de la possibilitat de tornar a obrir un Ateneu Llibertari a la ciutat.

El procés ha culminat amb la campanya per aconseguir socis (que encara resta oberta), la recerca d'un local, les obres de condicionament del local i la consolidació d'un grup de gent disposada a posar-lo en marxa i fer-lo funcionar. El 19 de juliol obrirà les seves portes i a Reus tindrem un altre local de referència per al moviment llibertari.

Facebook Ateneu Llibertari de Reus:
https://www.facebook.com/pages/Ateneu-Llibertari-de-Reus/1473970959485332

>>> En documents adjunts, cartell campanya per aconseguir socis i cartell actes inauguració.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció