CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes en solidaritat amb l’activista antitransgènics Josep Pàmies que serà jutjat a Lleida l’11 de juny

Dissabte, 2 juny, 2007

Per donar-li suport la Campanya de Solidaritat amb Josep Pàmies ha organitzat diversos actes:

- Divendres 8 de juny, al Teatre Municipal de Balaguer, a les 21 h. TAULA RODONA "Transgènics, alimentació i salut"; a les 23 h. CONCERT SOLIDARI amb el cantautor valencià Feliu Ventura (entrada 5 €).

- Diumenge 10 de juny, MANIFESTACIÓ a Lleida sota el lema "Som lo que sembrem, Transgènics Fora!", a les 12 h. a la plaça Víctor Siurana (rectorat UdL).

- Dilluns 11 de juny, CONCENTRACIÓ de suport a Josep Pàmies davant els Jutjats de Lleida, a les 9.30 h., amb motiu de la realització del judici.

El pròxim 11 de juny se celebrarà a Lleida el segon judici per accions contra els cultius i aliments transgènics en l'Estat espanyol, arran de la protesta realitzada conjuntament per Assemblea Pagesa de Catalunya i Ecologistes en Acció d'Aragó al setembre de 2003.

Aquesta vegada, es jutja a Josep Pàmies, agricultor, històric sindicalista i activista anti-transgènics. Concretament, se li demanen 4 anys de presó i 50.000 € per una ocupació de la subdelegació del Govern a Lleida; l'acció es va realitzar el 13 de setembre de 2003.

2Des de la CGT de Catalunya ens hem solidaritzat amb Josep i demanem la seva absolució.2

Per a signatures de suport i més informació:
http://www.assembleapagesa.cat/