CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Actes pel 8 de març a Reus

Dijous, 1 març, 2012

cartell 8M Reus 2012

DONES EN ACCIÓ, una plataforma mixta, en la qual participen la CGT, H2O, Maulets i Casal Despertaferro, que lluita per la igualtat de drets i de gènere, realitza per 7è any consecutiu un conjunt d'actes al voltant del 8 de març per a commemorar el dia de la Dona Treballadora.

Treballem d'octubre a març autoformant-nos a través de tallers i xerrades obertes a tothom qui hi estigui interessat/da, a banda de preparar els actes del dia 8 a la seu del Casal Despertaferro (c/Martí Napolità 7)

Volem que la igualtat de drets entre homes i dones sigui real, que cada persona pugui decidir com vol ser indepententment de les imposicions de prototip que ens marca la societat capitalista, que, en aquests moments de crisi, corrupció, especulació i frau, encara potencien més aquestes diferències i ens fan viure més atemorides.

El camí és llarg, tot i haver avançat al llarg de la història encara ens queda molta feina per a fer i moltes estructures socials i pròpies per a véncer.

Hem de prendre consciència de la situació real, autovalorar-nos i ser capaces de crear nous espais i noves maneres de fer i de ser.

Per tot això us convidem als actes que hem organitzat per aquest any sota el nom de DONA2012.

>>> Us adjuntem la programació i el cartell.

- 8 de Març: Manifestació amb el lema "No cosirem les vostres retallades" a les 19h. a l'Estàtua dels Despullats de Tarragona

- 10 de Març a Reus:

11-13h. Projecció de diversos documentals: "8 de marzo", "Invisibles-Igualdad de género", "mujer no es sinonimo de madre", i Vermut!

17.30h. Xerrada "Teresa Mañé: mestra lliurepensadora a Reus" a càrrec de Salvador Palomar (membre de Carrutxa)

19h. Xerrada "Subjectivitat, ordre social i patriarcat" a càrrec de Mª Jesús Izquierdo (professora de Teoria Sociologica a la UAB i doctora en Economia)

21h. Sopar Popular 10€. Cal apuntar-se a la Taverna Despertaferro

23h. Festa amb: DJ Pantoja, Dj Reme i Dj's Puffy Amy Lumy

Tots els actes es realitzen al Casal Despertaferro de Reus (C/ Martí Napolità nº7)

Esperem trobar-vos a totes.

Salut i lluita!

Dones en Acció