CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Activista contra el Pla Caufec es nega a ingressar voluntàriament a la presó. Concentració a la plaça de l’ajuntament d’Esplugues dimecres 18 de març a les 19h.

Divendres, 13 març, 2009

86781_resized_logo_10dies_pista.jpg

L'activista en defensa de Collserola sobre el qual pesa un ordre d'ingrés a presó de 10 dies ha informat a jutjats que no té intenció d'anar voluntàriament a la presó Model de Barcelona. El jutjat número 1 d'Esplugues que havia amenaçat al veí del poble amb la situació de cerca i captura policial a partir del 9 de març, de moment no l'ha fet efectiva. En el moment en que aquesta ordre es faci efectiva, serà empresonat forçosament deu dies si qualsevol policia l'identifica pel carrer.

Aquest desobedient a l'especulació havia d'ingressar voluntàriament a la presó en un termini de deu dies des del passat 26 de febrer si no pagava una multa de 60 euros. Des de llavors, els jutjats no han paralitzat el procés judicial i l'ajuntament d'Esplugues ha mostrat el més absolut silenci. El membre de la Plataforma Popular contra el pla Caufec ha decidit no aparèixer pel centre penitenciari assumint les conseqüències de la situació de cerca policial.

El veí d'Esplugues de Llobregat ja va expressar el mateix dia del judici el seu rebuig a col·laborar en la imposició de la pena-multa de 60 euros o 10 dies d'arrest per una falta de desobediència. La condemna és fruit d'una acció absolutament pacífica o­n va romandre tres dies juntament amb dos companys de la Plataforma Popular contra el pla Caufec a 50 metres d'alçada exigint la paralització de la urbanització de luxe a la muntanya de Sant Pere Màrtir (Collserola).

El proper dimecres 18 de març coincidint amb el ple municipal d'Esplugues, es convoca a les 19h una concentració de rebuig a l'empresonament, al pla Caufec-Porta BCN i a l'aplicació de les penes-multa.

En cas de detenció, es convoca concentració a les portes de La Model a les 19:30h el dia que sigui empresonat.

AGENDA de mobilitzacions:

- Roda de premsa conjunta amb el col·lectiu Crisi que presenta la publicació del 17-M: Podem viure sense capitalisme (com a membre del col·lectiu crisi hi haurà la presència de l'insubmís als bancs, Enric Duran).
A l'edifici central de la Universitat de Barcelona el dilluns 16 de març, 11:30h.

- Davant el silenci del govern local, Concentració a plaça de l'ajuntament d'Esplugues dimecres 18 de març, 19h (19.30h ple municipal)

- MANIFESTACIÓ: 22 març, 11 hores, plaça Catalunya de Barcelona.
i recordeu que el dia 22 de març un munt de plataformes, entitats ecologistes, associacions veïnals, col·lectius contra l'especulació i en defensa del territori sortirem al carrer per fer front a la política ambiental del govern de la Generalitat.

www.noalplacaufec.net