CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Adif: El personal d’estacions es mobilitza de nou el 3 de maig

Divendres, 30 abril, 2010

NOVA MOBILITZACIÓ DEL PERSONAL D'ESTACIONS. DILLUNS DIA 3 DE MAIG, ATURADES DE 5,30 A 9,30H.

Resumint, uns treballadors ignorats per l'empresa i sindicats majoritaris a pesar de tenir molt clar quins són els seus drets i unes reivindicacions lògiques i justes que són hipotecades per interessos partidistes i d'amiguismes escandalosos.

A dia d'avui, presenciem que tant ADIF com Renfe Operadora travessen moments turbulents, una lluita egoista per part d'algunes organitzacions sindicals que vetllen pels interessos de certs treballadors de certs col·lectius sense importar-los passar per damunt i atropellar els drets dels altres treballadors.

Des de CGT entenem que és un suïcidi prendre aquest camí, i vam apostar per conjuminar esforços per a vetllar i defensar els drets adquirits així com millorar els de tots els treballadors. Per als treballadors d'estacions aquests són moments per a exigir amb major força que mai les nostres reivindicacions, clarificar el nostre futur i millorar les nostres condicions.

No solament hem de seguir pressionant per a aconseguir aquestes reivindicacions, sinó que hem d'ensenyar les dents i advertir tant a empresa com a sindicats majoritaris que no anem a tolerar l'ocorregut en Renfe Operadora, amb un acord de desenvolupament professional que ha suposat augment de funcions sense cap compensació, amb triples escales salarials per fer el mateix treball, desregulació de jornades i descansos, etc…

El camí que des de CGT i el col·lectiu d'estacions hem pres de defensa i lluita per les reivindicacions històriques i per garantir-nos el nostre futur no té tornada enrere. Anem a continuar mobilitzant-nos mentre no es doni resposta satisfactòria al que reclamem i pressionarem el necessari perquè s'obri la negociació que així ho permeti. Portem anys en estacions en el furgó de cua, per tant no tenim res que perdre i si molt que guanyar. El que ens ha de quedar clar és que si no ens movem segur que no ens tindran en compte.

Aquest dilluns dia 3 de maig, començament de mes després de festius és una bona oportunitat per a demostrar-los que no anem, en cap cas, a baixar els braços.

DILLUNS 3 DE MAIG, VAGA DE 5,30 A 9,30 Hores.

- Per un futur professional digne

- Per un servei de qualitat en informació, venda de bitllets i atenció a l'usuari

- Ni externalitzacions ni privatització

- Manteniment dels llocs i càrregues de treball

- Abonament de turnicitat i festius, nova prima, plus quebranto...

MOBILITZACIÓ ! APOSTA PEL FUTUR

SFF-CGT - www.sff-cgt.org