CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ADIF suprimeix el punt d’atenció al client els cap de setmana i festius a l’estació de Reus

Dijous, 22 abril, 2010

Redacció delCamp.cat - Reus (Baix Camp) - 22 d'abril de 2010

ADIF ha pres la decisió de suprimir el punt d'atenció al client a l'estació de Reus els caps de setmana i festius. La mesura va començar a ser efectiva a partir del passat dissabte 3 d'abril.

El sindicat CGT denuncia la "privatització i reducció continuada de llocs de treball" d'ADIF (amb el vist-i-plau del Ministeri de Foment, segons el sindicat) i que "perjudica als usuaris i disminueix la qualitat del servei públic".

CGT exposa que la mesura és avalada pels altres sindicats UGT i COOO i que ha suposat la pèrdua de deu llocs de treball a la província de Tarragona. L'última conseqüència de l'acord ha estat la supressió del torn de nit dels punts de venda i informació a l'estació de Reus. Prèviament s'havien amortitzat, també, set llocs de treball a l'estació de Tarragona "per la privatització de la venda de mitja distància i rodalies" i també s'havien suprimit els punts de venda i informació a l'estació de Cambrils durant els caps de setmana, festius i fins i tot durant els dies laborables a partir de les 16h.

CGT critica que "des dels poders públics es potencia de forma reiterativa l'alta velocitat, i que el ferrocarril convencional queda en segon pla i és condemnat a l'abandó". Per aquest motiu, el sindicat anuncia que porten anys "apostant per la modernització i millora del servei de ferrocarril convencional, que és el que utilitza el 99% de la població".

>>> Notícia extreta del web delCamp.cat:

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=7667