CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ahir van assassinar un home a Barcelona

Dimarts, 15 juny, 2021Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya

 

Quan la comitiva judicial va picar la porta per a notificar-li el desnonament de casa seva, va decidir llançar-se al vuit pel celobert. Un més a la llista de suïcidis per la desesperació que generen la desigualtat i la pobresa en aquest sistema.

Ni els serveis socials de l'ajuntament, amb el seu informe de vulnerabilitat;
Ni el jutjat que no ha volgut acceptar aquest informe;
Ni la llei que hauria d'aturar els desnonaments en cas de persones vulnerables;
Han pogut evitar la Mort d'aquest home de 56 anys que va deixar de pagar el lloguer després de quedar-se a l'atur.

És el moviment per l'habitatge, el que sí aconsegueix parar desnonaments i en molts casos suïcidis. Un moviment cada dia més organitzat, que atura cada dia i arreu del territori desenes de desnonaments i també en conseqüència, atura suïcidis i malalties mentals derivades de la misèria i la desesperació.

Però encara són masses les persones que s'enfronten soles a la bèstia del capitalisme.
Encara són masses les que es culpabilitzen a sí mateixes dels errors d'un sistema que cada dia acumula més riquesa en mans d'uns pocs i socialitza atur, precarietat i pobresa per a la majoria.
Encara són masses les persones que creuen en la justícia i la seva imparcialitat; en unes lleis que ens haurien de protegir, però que són fal·làcies dictades a la mida del capital.

No podem confiar que els governs més progressistes de la història resolguin els problemes del poble, per què ja fa temps que no són poble. Són Ibex, són casta o són teatre en la funció de titelles del poder. No podem confiar ni en uns, ni en els altres que ens volen tapar tots els problemes sota balls de banderes.

La nostra aposta és l'autoorganització de la classe treballadora. Autoorganització independent i autònoma de tot poder polític i econòmic. On l'únic objectiu sigui la defensa dels nostres interessos de classe, petit qui peti i caigui qui caigui. La nostra força la unió, el Sindicat. Fins que tot canviï de veritat fins que erradiquem les desigualtats.

Fem una crida a assistir a les mobilitzacions en defensa del dret a l'habitatge arreu del territori.

No són suïcidis, són assassinats.

Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya.
16 de juny de 2021

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció