CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aixequem una alternativa contra les retallades socials i laborals

Dilluns, 19 juliol, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El passat 29 de juny, impulsada pels companys i les companyes de TMB, es va celebrar una Assemblea General de Treballadors/es de Barcelona per buscar punts en comú que ens permetin posar en pràctica a Barcelona mesures de resistència contra els atacs de la banca i la patronal que estem sofrint la classe treballadora.

A l'Assemblea es var ACORDAR:

- Dirigir-nos als/les treballadors/es, desocupats/des, estudiants, pensionistes, etc... per dir-los/les que no ens hem de resignar a perdre els nostres drets sense més, que el camí és la lluita.

- Animar la constitució de comitès/assemblees de centres de treball, barris i poblacions per treballar de manera unitària contra les mesures que ens volen imposar.

- Convocar una segona ASSEMBLEA DE BARCELONA per al 15 de setembre on s'aprovarà, a l’àmbit de la província de Barcelona, un pla de lluita i mobilització.

El dia 5 de juliol a la Plenària de Seccions del Sindicat d’Administració Pública de Barcelona vam acordar adherir-nos i participar a l'Assemblea General de Treballadors/as de Barcelona. Per això us convoquem a una Jornada Reivindicativa-Cultural el dimecres 21 de juliol on el company de CGT-autobusos Saturnino Mercader presentarà l'Assemblea General de Treballadors/es de Barcelona "Aixequem una alternativa contra els retallades socials i laborals" i posteriorment diversos/es companys/es del sindicat participaran en un recital poètic i en un espectacle de dansa.

- Jornada Reinvindicativa-Cultural

Dimecres 21 de juliol als locals de la F.L. de Barcelona Via Laietana 18, 9 planta

18 a 19 hores - Presentació de l’Assemblea de Treballadors/és de Barcelona a càrrec de Saturnino Mercader

19 a 20'30 hores - Recital poètic i ball de la dansa del ventre amenitzat amb la degustació de “te moruno” i pastes dolces

Contra les retallades socials i laborals

Vaga General !!!

Sindicat d'Administració Pública de Barcelona (SAPB-CGT)

>>> Adjuntem cartell.

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció