CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Aixequem una alternativa contra les retallades socials i laborals

Dilluns, 19 juliol, 2010

El passat 29 de juny, impulsada pels companys i les companyes de TMB, es va celebrar una Assemblea General de Treballadors/es de Barcelona per buscar punts en comú que ens permetin posar en pràctica a Barcelona mesures de resistència contra els atacs de la banca i la patronal que estem sofrint la classe treballadora.

A l'Assemblea es var ACORDAR:

- Dirigir-nos als/les treballadors/es, desocupats/des, estudiants, pensionistes, etc... per dir-los/les que no ens hem de resignar a perdre els nostres drets sense més, que el camí és la lluita.

- Animar la constitució de comitès/assemblees de centres de treball, barris i poblacions per treballar de manera unitària contra les mesures que ens volen imposar.

- Convocar una segona ASSEMBLEA DE BARCELONA per al 15 de setembre on s'aprovarà, a l’àmbit de la província de Barcelona, un pla de lluita i mobilització.

El dia 5 de juliol a la Plenària de Seccions del Sindicat d’Administració Pública de Barcelona vam acordar adherir-nos i participar a l'Assemblea General de Treballadors/as de Barcelona. Per això us convoquem a una Jornada Reivindicativa-Cultural el dimecres 21 de juliol on el company de CGT-autobusos Saturnino Mercader presentarà l'Assemblea General de Treballadors/es de Barcelona "Aixequem una alternativa contra els retallades socials i laborals" i posteriorment diversos/es companys/es del sindicat participaran en un recital poètic i en un espectacle de dansa.

- Jornada Reinvindicativa-Cultural

Dimecres 21 de juliol als locals de la F.L. de Barcelona Via Laietana 18, 9 planta

18 a 19 hores - Presentació de l’Assemblea de Treballadors/és de Barcelona a càrrec de Saturnino Mercader

19 a 20'30 hores - Recital poètic i ball de la dansa del ventre amenitzat amb la degustació de “te moruno” i pastes dolces

Contra les retallades socials i laborals

Vaga General !!!

Sindicat d'Administració Pública de Barcelona (SAPB-CGT)

>>> Adjuntem cartell.

Attached documents