CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ajornat el judici per l’acomiadament de Diego Moyà per part de Kalise Menorquina

Dimecres, 10 març, 2010

Concentració Jutjats Palma

Ahir dimarts, dia 9 de març, havia de celebrar-se la vista del judici per la demanda interposada pel nostre company DIEGO MOYÀ, contra l'empresa KALISE MENORQUINA, S.A., per un "acomiadament objectiu" basat en suposats problemes de salut del nostre company.

Després de diverses controvèrsies a la Sala del judici, finalment el Jutge del Social nº 3 de Palma va decidir suspendre la vista fins al proper dia 11 de maig, a l'espera d'un nou informe pericial del metge forense.

Abans del judici varen tenir lloc diverses concentracions de companys de la CGT en solidaritat amb Diego. Vos adjuntam dues fotos corresponents a les de Mallorca i Menorca.

És importantíssim que tothom prengui consciència del que ens jugam tots i totes en el cas d'en Diego. No podem consentir que Diego, ni cap altre treballador o treballadora, sigui acomiadat per un suposat problema de salut. Molt més en el cas d'en Diego, darrere del qual l'empresa no pot amagar les veritables causes per les quals vol deixar-lo al carrer: Treure's de sobre una persona lluitadora i compromesa, i eliminar el sindicalisme combatiu de la CGT.

La lluita per la readmissió de Diego continua. No ens aturarem fins que el nostre company no sigui reintegrat al seu lloc de feina.

SI ENS TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTS!

DIEGO SOM TOTS I TOTES!

DIEGO READMISSIÓ!

CGT-BALEARS.
Secretariat Permanent